Dünyanın Üremeyi Kesmesi Lazım

O kadarina gücüm yetmez ki, bakabileceginiz kadar cocuk yapin diyordunuz en son :)

O kadar çocuğa bakabileceğinizi düşünüyorsanız helal olsun. Olay maddiyat olsa neyse, bebek apayrı bir şey. Velevki biri terbiyesiz birşey oldu çıktı, başınıza açacağı dertleri bir düşünün.

Hayvanlar kendi içinde Eko Sistem olarak kendilerini dengede tutuyor. Ama bu insan için doğru değil. Çocuk seven insanlar sana aşırı karşı gelecektir. Ama dediğin konuda haklısın. Bana kalırsa çocuk yapmak gereksiz. Hele ki böyle bir zamanda dünyaya insan bırakmak çok çok gereksiz. Bu benim görüşüm insanların görüşüne saygı duyarım ama üreyip çocuk yapıp bakmayan çok hıyar var. O tarz kişiler rica ediyorum üremesinler. Ya da bilemedin yakında 3. Dünya Savaşı oluverir. Sonuçta insanoğlu kaynaklar yetmeyince birbirlerini öldüreceklerdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi kendine azalacak zaten. Dogal seleksiyon...

Issizlik almis basini gidiyor, aclik ve fakirlik had safhada.

Bunlar belli bir zamana kadar artacak. O zamana kadar insanlarin aklini kullanmasi ve bunun sayesinde de zenginlesmesi lazim cunku belirttigim zamandan sonra artik insanlar kirilmaya baslayacak ve dogal olarak zenginler artik cogunlugu olusturmaya baslayacak.

Yani o zaman dilimine kadar insan kafasini kullanip bir yerlere gelebilmeli. Nufusun bu artisi kadar dususu de o denli siddetli olacak...

Bundan 100-200 sene önce toplam dünya nüfusu neydi şimdi toplam nüfus ne bakınız. Şaşırtıcı bir rakam var ortada ve durduramıyoruz efenim, deli gibi sevişiyoruz adeta.

En komiği de daha bu Dünya'da yaşamayı becerememiş insanlığın başka gezegenlerde "hayat var mı acaba?" diye sorguluyor olması ilginç.

Hayvanlar kendi içinde Eko Sistem olarak kendilerini dengede tutuyor. Ama bu insan için doğru değil. Çocuk seven insanlar sana aşırı karşı gelecektir. Ama dediğin konuda haklısın. Bana kalırsa çocuk yapmak gereksiz. Hele ki böyle bir zamanda dünyaya insan bırakmak çok çok gereksiz. Bu benim görüşüm insanların görüşüne saygı duyarım ama üreyip çocuk yapıp bakmayan çok hıyar var. O tarz kişiler rica ediyorum üremesinler. Ya da bilemedin yakında 3. Dünya Savaşı oluverir. Sonuçta insanoğlu kaynaklar yetmeyince birbirlerini öldüreceklerdir.
Taş ve sopalarla olabilir. Stok yapmak lazım.

Acilen kesilmesi lazım. Dünya kaynakları yetmiyor artık, bu belli, yani düşünsenize Kasımın ortasındayız, havalar şaştı iyice, soğuk mu sıcak mı belli değil? Dünya uzun yaşamaz böyle giderse. 9 milyar insanın yaydığı ısı bile atmosferi 0,5 derece ısıtabilir bence. Ülkemizde bile çalışacak alan kalmıyor, insanlar doğru düzgün beslenemiyor, talep yüzünden, organik olmayan saçma sapan şeyler yiyoruz. Soruyorum; neden üremekte ısrar ediyoruz? 100-200 yıl içinde çöl olacak dünyaya neden insan getirmek istiyoruz. La bi gelenler doğru düzgün yaşasın, insan yetmezse üre, hali hazırda insanlar adam gibi yaşamıyor ki. Bir avrupa ülkeleri dışında, asyada bir kaç ülke dışında adam gibi emeğini alan ülke insanı yok, nenden ürüyoruz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kadar saçma bir konu içeriği görmedim. Neden doğu illerine gidip 10 tane çocuk yapmayı kısmayıpda üreme durdurulsun herhalde yaşın baba olma vasfında değil. Senin gibiler modern toplumda anlıyorum diye geçiniyorlar.

Başlığı şu şekilde değiştirmeni öneriyorum.

"Dünya'nın israf etmeyi bırakması lazım"

Bu kadar saçma bir konu içeriği görmedim. Neden doğu illerine gidip 10 tane çocuk yapmayı kısmayıpda üreme durdurulsun herhalde yaşın baba olma vasfında değil. Senin gibiler modern toplumda anlıyorum diye geçiniyorlar.

Size karışan yok benim fikrim bu, önerim bu. İyi bir gelecek görüyorsanız neden olmasın, ben görmüyorum. Yakında 3 mü dersin 4 mü derdin savaşlar yine çıkacaktır, savaş eksik olmaz dünyada, kıvılcımlar çıkmaya başladı bile. Dediğim gibi dünyada gelecek görmüyorum. Her an çocuklarımızın başına atom bombaları düşebilir. Bunun için mi yaşıyoruz.

Bundan 100-200 sene önce toplam dünya nüfusu neydi şimdi toplam nüfus ne bakınız. Şaşırtıcı bir rakam var ortada ve durduramıyoruz efenim, deli gibi sevişiyoruz adeta.

En komiği de daha bu Dünya'da yaşamayı becerememiş insanlığın başka gezegenlerde "hayat var mı acaba?" diye sorguluyor olması ilginç.

Taş ve sopalarla olabilir. Stok yapmak lazım.

Bence sevişmekte sorun yok, vücudumuza bıraksan, 100 tane çocuk yapar. Ama bırakmamalıyız. Bu içgüdü, hayvanlarda dengeleniyor, biri birini yiyor, eksiliyor ama bizden üstün bir yaratık olmadığı için üreyip duruyoruz, bizden üstün de akıl olduğuna göre akıllıca hareket edip, en fazla 1 çocuk yapılabilir, bana kalsa hiç yapılmasın, dediğim gibi iyi bir gelecek yok.

Başlığı şu şekilde değiştirmeni öneriyorum.

"Dünya'nın israf etmeyi bırakması lazım"

Dünyada izlediğim kadarı ile bizden daha az harcama yapıyor herkes. Yani bir Almanya, Japonya'ya bakın, o ucuzlukta kimse almışken en iyisini alalım demiyor, herkes akıllıca hareket ediyor. @Neşeli Enginar, abimize soralım. alamanlar nasılmış bu konularda. O ucuzluk TR'de olacak iddaa ediyorum, bütün sokaklar lüx araba dolar. Bizim orta hallice araba fiyatlarına oralarda, spor lüx arabalar alınıyor yani.

Çok enteresan bir konu olmuş. Bu konuda çocuk yapmayın vs. diyen arkadaşlara acilen çocuk yapmalarını veya bebekler ile veya küçük çocuklar ile biraz vakit geçirmelerini tavsiye ediyorum. Dünya onlar ile güzel, bu şekilde dünyanın kirlenmemiş saf halini görebilirsiniz. Hele kendi kanınızdan olan bir çocuğu kucağınıza almak, paha biçilemez bir duygudur.

Çok enteresan bir konu olmuş. Bu konuda çocuk yapmayın vs. diyen arkadaşlara acilen çocuk yapmalarını veya bebekler ile veya küçük çocuklar ile biraz vakit geçirmelerini tavsiye ediyorum. Dünya onlar ile güzel, bu şekilde dünyanın kirlenmemiş saf halini görebilirsiniz. Hele kendi kanınızdan olan bir çocuğu kucağınıza almak, paha biçilemez bir duygudur.
Evet buna kimsenin itirazı yok ama gerçekler bambaşka...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı