Düşük altyapı hızına rağmen TürkNet'e geçmek

Halil1905

Kilopat
Katılım
22 Ocak 2016
Mesajlar
5.753
Makaleler
9
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar,

İnternet hızım çok yavaş olduğu için Türk Telekom müşteri hizmetlerini aramıştım ve onlar bana "hızınızın yavaş olmasının sebebi santrale olan uzaklığınızdan dolayıdır" dediler. Bu yılın sonunda Türk Telekom üyeliğim bitiyor ve farklı bir firmaya geçmek istiyorum. Şimdilik TürkNet firmasını göze kestirdim ve kendi sitelerinde adrese göre sorgulama yapınca alabileceğim en fazla hız 9 Mbps gösteriyor, ben TürkNet firmasına geçiş yaparsam bu santrale olan uzaklıktan dolayı hala sıkıntı yaşar mıyım yoksa TürkNet bu duruma rağmen 9 Mbps hız verebilir mi?
 
TürkNet altyapısı yoksa, yine Türk Telekom altyapısı kullanacağınızdan yaşarsınız.
 
Altyapın yüksek ihtimalle ADSL ve ADSL de Türk Telekom'un. Zamanında çok çektim bu saçmalıktan.
İstediğin firmaya geç, altyapın TT olduktan sonra hiçbir şey değişmeyecek.
 
Turkcell'in kablosuz internet tarifeleri var DSL hattı kullanmadan baz istasyonları ile internet hizmeti sunuyorlar eger bulunduğun bolgede telefon interneti iyi çekiyorsa istediğin kadar internet hızı alırsın.
 
Santral kurmak bu kadar zor mu niçin yakınlara bir yere kurmuyorlar?
Dostum ben internetimi iptal ettirdikten 2 sene sonra caddeye fiber altyapı çekmeye başladı Türk Telekom. Evim hemen sokağın başında. Önümden fiber hattı geçirdiler ama apartmana 2 metre kablo çekemediler. O kadar BTK, CİMER şikayetim vs. var hiçbiri fayda etmedi. Sen düşün artık gerisini.
 

Geri
Yukarı