Fitset 35 kg Kombo Halter ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti - Fiyatı, Yorumları
Fitset 35 kg Kombo Halter ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bu ürünü almayı düşünüyorum. 178 boyunda 63 kiloyum, amacım fit olmak ve 70 kiloya gelebilmek. Beslenmeme dikkat edip düzenli evde çalışırsam gelişim olur mu?![]()
Fitset 35 kg Kombo Halter ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti - Fiyatı, Yorumları
Fitset 35 kg Kombo Halter ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu ürünü almayı düşünüyorum. 178 boyunda 63 kiloyum, amacım fit olmak ve 70 kiloya gelebilmek. Beslenmeme dikkat edip düzenli evde çalışırsam gelişim olur mu?![]()
Fitset 35 kg Kombo Halter ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yorumlar kötü yorumlarla dolu. En azından daha iyi bir markadan al. Ayrıca 35 yeterli değil bence. İkinci el uygulamalarında ucuza satanlar çıkabiliyor. Geçen gördüm 60kg + barı 420 ye satıyordu. Bar paslanmış ama.Bu ürünü almayı düşünüyorum. 178 boyunda 63 kiloyum, amacım fit olmak ve 70 kiloya gelebilmek. Beslenmeme dikkat edip düzenli evde çalışırsam gelişim olur mu?![]()
Yorumlar kötü yorumlarla dolu. En azından daha iyi bir markadan al. Ayrıca 35 yeterli değil bence. İkinci el uygulamalarında ucuza satanlar çıkabiliyor. Geçen gördüm 60kg + barı 420'ye satıyordu. Bar paslanmış ama.
Egc iyidir.Peki önerdiğiniz var mı sıfır almak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.