Durduk yerde bulaşan kekolara ne yapmalı?

CossackSlayer

Centipat
Selamlar arkadaşlar, direkt olarak konuya gireyim.
Bugün sabah alışverişe gitmiştim. Kasanın orada ödeme yaparken 2 "keko" serseri bana ters ters baktılar ve güldüler. Hiç muhatap olmadım çünkü benden 4-5 yaş muhtemelen büyüktüler ve ne taşıdıklarını bilmiyordum. Oradan ayrılırken de arkamdan "mal" gibi bir şey söylediler.
Yaşadığım yer zaten kekoların doğum noktası gibi bir yer. Adamakıllı çevre de yapamıyorum o yüzden sayılı tanıdık var. Bazen ben de küçük olup atar gider yapan / benimle yaşıt çocuklara bile bir şey yapamıyorum dövebileceğim halde çünkü resmen ağ kurmuşlar tanıdıkları var bir sürü.
Ne yapmalıyım? Tecrübesi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle tipler her yerde dostum çünkü yaşadığımız ülkenin adı Türkiye. Ben kendimi şöyle laflarla motive ediyorum "20 yıl sonra işsizlikten ağızları bile kokacak", "başarılı olup elit ortamlara girerim, bu tiplerden kurtulurum" ve bu tarz şeyler. Bunlardan kökten kurtulmak istiyorsan ülke değiştirmen lazım, maalesef kekolar her yerde. Kendi seviyeni yüksek tutup ilerleyen yaşamında iyi insanlar ile takılmaya bak, yanında bir tane bile sağlam arkadaşın olursa (bahsettiğim şey fizik değil) sana bulaşmaya cesaret edemiyorlar yanlarında bıçak olsa bile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı