Durduk Yere Ceza Vermek Sizin İçin Huy Oldu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Predator Titan

Kilopat
Katılım
13 Ekim 2015
Mesajlar
1.388
Makaleler
11
Çözümler
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Developer
Profil Kapağı
1523184026
Son düzenleyen: Moderatör:
F-16'nın yazılımı Amerika haricinde sadece Türkiye'de var. Türkiye F-16'nın modernizasyonunu da yapıyor. Dediğiniz gibi inşAllah olur. Ben F-35'den daha çok isterdim şahsen SU-35 ve SU-57'yi. Amerika biz onlara bağımlı oldukça bize ambargo koymaya devam edecek çünkü.

Ban konusuna gelirsek; ikiniz de benim en sevdiğim arkadaşlarım, dostumsunuz. Aranızda husumet olmasını istemem. @Predator Titan kuyruk acısı vs. tarzı kelimeler size yakışmıyor hocam. İkinize de bu durumu yakıştırmıyorum.
Ya hocam haklısınız lakin durduk yere ceza yiyorum Max. 1 kelime hata vardır, ne güzel sohbet edeceğim sevdiğim arkadaşlarımla, sevdiğim konu hakkında PAT! birden ceza... Hayır birde şuna bak :)

Ekran Görüntüsü (6).png


Adamın yazdığı şeyi ne rapor edebiliyorum ne de cevaplayabiliyorum... Neyse ki sinirim geçti ceza sırasında :) Ani sinir ile yazdığım "kuyruk acısı" sözcükleri için kusura bakmayın Bayram Bey.
 
Seninle dün ufak bir tartışmamız oldu diye özel bir muamele yapacak birisi değilim.

1.300 mesaj yazmışsın, ama hala bu forumun kurallarını öğrenip, düzgün cümle kurmayı başaramıyorsun. Bir de bunu alakalı olmayan bir konuda yazıyorsun. Bak görüyorsun konu başlığında “F-35 Yerine SU-57 mi geliyor?!” yazıyor. Sen neden haklı olarak yediğin cezayı böyle bir konuyu kirleterek yazıyorsun? Eğer cezanın haksız olduğunu düşünüyorsan bi’ şekilde bize ulaşman gerekiyor, konuyu kirletmemelisin.
61 tane uyarın var hâlâ moderatörleri suçluyorsun, pes!
Al bu da mesajının düzenlenmemiş hali, hatalarını kendin bul bi’ zahmet.
Kağıt değil, şuan Radar sistemi vb. bir kaç iş yapılmaya başlandı.Motor'un dan tutun da dış kaplamasına kadar çoğu şey belirlenmiş durumda.
Bir üstteki mesaja da karışmıyorum, oradaki hatalarını da kendin bul.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı