Oyun 50 saat ama niye üzerinize alındınız ki? Ben de korsan indirdim. Diğer türlü olsa yazmam bile.13 Saatlik bir oyuna 300TL vermek istemedim. Ayrıca sistemim de 20K falan değil.
Oyun 50 saat ama niye üzerinize alındınız ki? Ben de korsan indirdim. Diğer türlü olsa yazmam bile.13 Saatlik bir oyuna 300TL vermek istemedim. Ayrıca sistemim de 20K falan değil.
Böyle diyenler genellikle korsan kullanıp korsana destek yok diyenler oluyor, kusura bakmayın. Oyunu gördüğüm yan görevleri yaparak bitirdim ama 21 saat sürdü. Bilemiyorum.Oyun 50 saat ama niye üzerinize alındınız ki? Ben de korsan indirdim. Diğer türlü olsa yazmam bile.
Valla ben indirdim, hiç girmedim.Böyle diyenler genellikle korsan kullanıp korsana destek yok diyenler oluyor, kusura bakmayın. Oyunu gördüğüm yan görevleri yaparak bitirdim ama 21 saat sürdü. Bilemiyorum.
13 saatte bitirmen çok zor. Yani oyundan hiç zevk almamaya çalışırsan belki.13 Saatlik bir oyuna 300TL vermek istemedim. Ayrıca sistemim de 20K falan değil.
Benim 15 saatte bitti hocam 13 değilde. Genel olarak baktığımda ana hikaye bence 13 saatte biter.13 saatte bitirmen çok zor. Yani oyundan hiç zevk almamaya çalışırsan belki.
Oyunun asıl eğlencesi de bence bu yan görevlerde. Kesinlikle yapmanızı öneririm. Oyunu bitirip en üst seviye ekipmanlara ulaşınca daha bir eğlenceli oluyor.Benim 15 saatte bitti hocam 13 değilde. Genel olarak baktığımda ana hikaye bence 13 saatte biter.
Ben gördüğüm tüm yan görevleri yaparak 60 saatte falan bitirdim.
Oyunun asıl eğlencesi de bence bu yan görevlerde. Kesinlikle yapmanızı öneririm. Oyunu bitirip en üst seviye ekipmanlara ulaşınca daha bir eğlenceli oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.