Dying Light Enhanced Edition açılmıyor

648529

Centipat
Birkaç gün önce Dying Light enchanted Edition indirdim. Oyunu başlat diyorum çalışıyor bulut eşitlemede deyip açılmıyor. Epic Games'e girmeden direk uygulamayı açınca da hata veriyor. Nasıl oyuna girebilirim?

Hocam ekran kartınız nedir, enhanced sürümde rtx kapanmadığı için sadece rtx bir kartla oynayabilirsin. Yanlış yazdım bu metro enchanced edition için geçerliydi pardon.

Kanka hataya bakacaksın, VCRUNTİME140.DLL gibi bir hata veriyorsa yaz o hatanın aynısını indir Epic Games'in yazdığı siteye.
Hala çalışmadıysa internete direk yaz indir DLL dosyasını. Bilgisayara format attıysan DLL dosyalarının bazıları eksik olabilir.

Bende MSVCR110.dll diyor ama ayarlarla hiç oynamadım kendiliğinnnden böyle bir hata verdi nereden ve nasıl düzeltebilirim?

Bende MSVCR110.dll diyor ama ayarlarla hiç oynamadım kendiliğinnnden böyle bir hata verdi nereden ve nasıl düzeltebilirim?

Ben düzelttim geldim Dying Light'ın önemli dosyalarını sildim sonra Epic'ten düzelttirdim sonra oyunu silip tekrar yükleyince düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı