Dyned İngilizce Eğitim

Dyned Yararlı mı?

• Evet

Oy: 2 25,0%
  • Hayır

Oy: 6 75,0%

• Oy verenlerin toplamı
    8

166307

Kilopat
Makaleler
1
Hocam Dyned adında İngilizce eğitimi çıkmış ve MEB bunu zorunlu kılmış. Sizce bu öğrenci için nasıl olur? Gerçekten telaffuzları düzeltir mi?

C1 seviyesinde İngilizce biliyorum ve bana sadece 3. Sınıfta yardımcı oldu Dyned. Ben pek bir işe yarayacağını sanmıyorum. Onun yerine telaffuz için film izleyebilirsin.

Şöyle bir şey söyleyeyim; şimdi benim telaffuzum iyi olsun diye kelimeleri teker teker söylemek yerine, ki bizim İngilizce dersleriniz böyle, onları başlayarak konuşmak daha akıcı ve etkili oluyor. Bunun için kendine o dili konuşan insanların hayatındaki şeylerden yararlanmalısın.

- Film
- Müzik (en iyi örneği olabilir)
- Yurtdışına gitmek (lisede erasmus projeleri ile gitmen mümkün

Kısaca; bu ülkedeki eğitimle yetinme, ordaki insanların hayatındaki materyallerden yararlan.

Not: En son 5. Sınıfta kullanmıştım bunu ona göre yorum yaptım.

Oxford ve Cambridge üniversiteleri bedavaya herkese dil eğitimi veriyor. Ama uzaktan. İngilizce ve Almanca dillerinde kendinizi geliştirebilirsiniz. Oxford ve Cambridge çok büyük kaynaklar oluşturuyor. Özellikle hazırlık sınıfında okurken, bizim kitaplar ful Oxford kaynaklarıydı.

Son düzenleme:
Dyned’i en son 8-10 yıl önce okulda kullanmıştım. O zamanlar etkisi pek yoktu ama o zamanlarda böyle bir program tek alternatif olarak bırakıyordu. Şu zamanda da pek etkili olacağını pek düşünmüyorum.

İngilizce için özellikle pratikler daha önemli.

Baya Voscreen kullanmışlığım var. Fena bir uygulama değil. Hem kelimelerin anlamını hem de nasıl okunduğunu öğrenebiliyorsun.

Eğer telaffuzunu geliştirmek istiyorsan bu programı deneyebilirsin.

Son düzenleme:
Baya Voscreen kullanmışlığım var. Fena bir uygulama değil. Hem kelimelerin anlamını hem de nasıl okunduğunu öğrenebiliyorsun.

Eğer telaffuzunu geliştirmek istiyorsan bu programı deneyebilirsin.
Zaten MEB zorunlu kıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…