e-Devlet'in ötesinde soy ağacı araştırması nasıl yapılır?

Daha fazla  
Merhaba. e-Devlet'teki soy ağacımdan daha öteye giden soy ağacı çıkarımı, belge, dosya vb. bulmam mümkün müdür? Devlet arşivlerine girdim ancak fazla karışık geldi. Yardımcı olabilir misiniz?

DNA haritanızı çıkartabiliyorsunuz.

Kargo dahil 30€ sınırımız varken 39€+kargo ile bu malı alamayız. Bu adamların yalan olduğunu düşünüyorum bu arada epey ciddi ithamlarda bulunuyorlardı bunların hakkında.

Aslen nerelisin ve hangi beylikten geliyorsun bayağı bir yardımcı olabilir.
Aslen Malatya Arapgirliyim. Babam Iran'in Horasan bolgesinden gelmis Turkmen oldugumuzu soyluyor. Nereleri arastirabilirim?
DNA haritanızı çıkartabiliyorsunuz

Evet bu konu hakkinda bilgim var. Ancak istedigim bu degil. Cunku sulalemin Osmanli'da nelerle ugrastigini vs. ogrenmek istiyorum. MyHeritage DNA ile ilgili sanirsam. Tesekkurler yine de.

Aslen Malatya arapgirliyim. Babam İran'in horasan bolgesinden gelmis turkmen oldugumuzu soyluyor. Nereleri arastirabilirim?

Evet bu konu hakkinda bilgim var. Ancak istedigim bu degil. Cunku sulalemin Osmanlı'da nelerle ugrastigini vs. ogrenmek istiyorum. Myheritage DNA ile ilgili sanirsam. Teşekkürler yine de.

Hemşeriyiz hocam mutlu oldum şu an. Ben de hangi Türk boyundan olduğumuzu çok araştırdım ama herhangi bir bilgiye rastlayamadım.

Merhaba. e-Devlet'teki soy ağacımdan daha öteye giden soy ağacı çıkarımı, belge, dosya vb. bulmam mümkün müdür? Devlet arşivlerine girdim ancak fazla karışık geldi. Yardımcı olabilir misiniz?
Dediğin gibi devlet arşivlerinden lakaplardan yaşadığı şehir ilçe herneyse köylerden tutun onlara kadar araştırmanız lazım ama Osmanlıca bilgisi gerekiyor. Dna testi yapan siteler var parayla onlara bakabilirsin ama ırkının yüzdelik oranlarla tahmin ediyor örneğin %50 Türk %30 Bulgar %20 İngiliz gibi detay vermiyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı