31147
Megapat
YouTube'da Alias hakkında bilgilendirici bir video var mıdır?
Bilmiyorum, bende sadece Hotmail için kullanıyorum ve o linkteki yönergeleri takip ettim.
YouTube'da Alias hakkında bilgilendirici bir video var mıdır?
Bilmiyorum, bende sadece Hotmail için kullanıyorum ve o linkteki yönergeleri takip ettim.
landing.google.com
Hotmail için ne önerin var? Değerli hesaplarımın olduğu mailim 50'den fazla sitede veri ihlali nedeniyle sızdırılmış 10 yıllık mail olduğu için kolay kolay silemiyorum.Gmail ise şunu açmanız maksimum güvenlik seviyesine çıkartacaktır.
Advanced Protection Program
The strongest account security made to protect the personal data and information of people most at risk of phishing, hacking and targeted digital attacks.landing.google.com
Hocam size de bunu öneririm. Ama yaparken dikkat edin erişimi kaybetmeyin. Bunun en yüksek güvenliğini bu diye biliyorum ben.Hotmail için ne önerin var? Değerli hesaplarımın olduğu mailim 50'den fazla sitede veri ihlali nedeniyle sızdırılmış 10 yıllık mail olduğu için kolay kolay silemiyorum.
Hocam size de bunu öneririm. Ama yaparken dikkat edin erişimi kaybetmeyin. Bunun en yüksek güvenliğini bu diye biliyorum ben.
Hocam size de bunu öneririm. Ama yaparken dikkat edin erişimi kaybetmeyin. Bunun en yüksek güvenliğini bu diye biliyorum ben.
Hocam bir kere yedek kurtarma yöntemleri ekleyin. E-posta adresi ve telefon numaranızı ekleyin kurtarma yöntemi olarak. Tek seferlik kod dediğiniz şeyi de yine google authenticator ya da microsoft authenticator sayesinde tek seferlik kod alabilirsiniz.Onu kullanıyordum taki telefonum bozulana kadar yeni telefona geçtiğimde uygulamayı yükledim ama parolasız giriş yapmada hata veriyor.
Tek seferlik kod falan var mıdır acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.