E ticaret yapmak

Aynen ben de aylık 150k kazanıyorum Amerika SEO firmasından geliyor. Gençler sizlerde kazanabilirsiniz. Kursta satarım.
İnternetten para kazanılmaz sakın ha ben bile şuan fabrikadayım aslında.
Eki Görüntüle 2034958

Eki Görüntüle 2034959
Tek tavsiyem bilmediğimiz anlamadığımız konularda yorum yapmayalım.
Dayı evdekilerin parayı yerine geri bırak mousepad al kendine para bulursan 10 liralık mousepad kullanıyorsun.
Altından mausepad mi yaptırmalıyım anlamadım. Evdekiler dediğin ben evliyim evim ayrı sen yaştaşın sandın beni heralde anlıyorum 😁

Boşver fabrikadan devam sen.

İnternetten para kazanılmaz sakın ha ben bile şu an fabrikadayım aslında.
Eki Görüntüle 2034958

Eki Görüntüle 2034959
Tek tavsiyem bilmediğimiz anlamadığımız konularda yorum yapmayalım.

Altından mouse pad mi yaptırmalıyım anlamadım. Evdekiler dediğin ben evliyim evim ayrı sen yaştaşın sandın beni herhalde anlıyorum 😁

Boş ver fabrikadan devam sen.

Noldu dayı fotolar çalışmıyor bir açık mı vardı.

Edit: Daha önce yine bu forumda birini görselde atarak fena bozmuştum, sen boş ver taş devrinde yaşadığımız için internetten para kazanılmaz. Şu an bunu okuduğun forum sitesinin sahipleride hobi olarak bu siteyi açık tutuyorlar, normalde fabrikada çalışıp emekliliklerini bekliyorlar.

Dayı yazdığın mesajları düzenleyip duruyorsun. Okuyamıyorum fena bozulmadım. Bak benim de aylık 150k dolarım.

Dosya Ekleri

• x5_1119135349hoo.jpg
    x5_1119135349hoo.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Noldu dayı fotolar çalışmıyor bir açık mı vardı.
Aynen aslında şuan fabrikada olduğum anlaşılır diye kaldırdım.

Anlamadığım şu ben burda internetten para kazanmaya teşvik etmiyorum.
Yani eğitim falanda satmıyorum ki birilerini veya seni ikna etmeye çalışayım. Sen fabrikanda mutlusundur ben evimde. Ben bugün bu paraları kazanabiliyorsam bu işlerde 10 senelik bir geçmişim olduğu için. Damdan düşüp bugün böyle para kazanmaya başlamadım. Kimseyede bugün bu işlere girin yarın 50 bin kazanırsınız demiyorum. Herkes bildiği işi yapsın.

Aynen aslında şu an fabrikada olduğum anlaşılır diye kaldırdım.

Anlamadığım şu ben burada internetten para kazanmaya teşvik etmiyorum.
Yani eğitim falanda satmıyorum ki birilerini veya seni ikna etmeye çalışayım. Sen fabrikanda mutlusundur ben evimde. Ben bugün bu paraları kazanabiliyorsam bu işlerde 10 senelik bir geçmişim olduğu için. Damdan düşüp bugün böyle para kazanmaya başlamadım. Kimseyede bugün bu işlere girin yarın 50 bin kazanırsınız demiyorum. Herkes bildiği işi yapsın.

Herkes bildiği işi yapsın millete umut satmadan.

Herkes bildiği işi yapsın millete umut satmadan.
Zaten birine birşey sattığım yok sen internetten para kazanılmaz diyorsun bende ben hayatımı bu şekilde kazandığımı söylüyorum. Ben burda kredi kartı aylık harcamalarımın ekran görüntüsünüde atarım. Bu seferde olmaz öyle şey bunda montaj var dersin. Nato kafa nato mermer.

Hisse senedi hesabı açmak için bir yerde çalışmak gerekiyor mu? Çünkü garantiden açmaya çalışıyorum öğrenci şıkkı yok.

Merhaba evet soru çok basit borsada yatırım yaparak nasıl zengin oluruz?
Yalnız internet, borsa falan olacak işmi bunlar? Yapma böyle şeyler bunlar yalan dolan hep. 😂 😂

Son düzenleme:
Zaten birine bir şey sattığım yok sen internetten para kazanılmaz diyorsun bende ben hayatımı bu şekilde kazandığımı söylüyorum. Ben burada kredi kartı aylık harcamalarımın ekran görüntüsünüde atarım. Bu sefer de olmaz öyle şey bunda montaj var dersin. NATO kafa NATO mermer.

Yalnız internet, borsa falan olacak işmi bunlar? Yapma böyle şeyler bunlar yalan dolan hep. 😂 😂

Ahaha ne oldu araştırmaya mı başladın araştır araştır arada da 2-3 fotograf at geçen birini yendim dersin boş muhabbet yazı yazmıyacağım daha. Arkadaşlar internette her yazana inanmayın.

Şu ana kadar hiçbir bilgim yok. Dropshipping falan bir şeyler söyleniyor. Bende bilgi almadan direkt kaynak falan bakmak istemedim. Nasıl yapacağımı bilmiyorum. Mesela YouTube'dan e ticaret için video izlesem yapabilir miyim? Ya da sıfırdan başlayıp öğrenmek için sizin bana önerebileceğiniz kaynaklar var mı yardımcı olursanız sevinirim?
Neden beğenmeme attınız alttaki arkadaşa? Yapabilir miyim diye soruyorsunuz, hayır cevabı alınca beğenmeme atıyorsunuz. Ne bekliyorsunuz herkesin "kesin başlayın hocam çok para var yaparsınız siz" demesini falan mı?

Ahaha ne oldu araştırmaya mı başladın araştır araştır arada da 2-3 fotograf at geçen birini yendim dersin boş muhabbet yazı yazmıyacağım daha. Arkadaşlar internette her yazana inanmayın.
Baştan beri konuyu okudum da ne boş yapmışsın arkadaş. Daha yaşın tutmuyor bu işlerin içinde bile değilsin ahkam kesiyorsun. Tamam doğru herkese inanma da bu işin içinde olan ve para kazanan milyonlarca insan var. Fabrika işçiliği önermekte ayrı bir kafa zaten. Çalış çabala istediğin meslekte ilerle.

Neden beğenmeme attınız alttaki arkadaşa? Yapabilir miyim diye soruyorsunuz, hayır cevabı alınca beğenmeme atıyorsunuz. Ne bekliyorsunuz herkesin "kesin başlayın hocam çok para var yaparsınız siz" demesini falan mı?

Öyle bir beklentim yok bir soru yazdım ergen ergen tartışmaya dönmüş burası sorduğum soruya direkt kısa cevapla yapamazsın demekle olmuyor şurada bir şeyi merak ediyoruz ve soruyoruz neden diye sormuşum arkadaşa cevaplasın diye yazmamış başka tartışmalara bakmışım hepsinin altına hayır. Olmaz. Etmez. Gibi tek kelimelik yorumlar yazmış bir şeye olumsuz bakıyorsan platformda nedenini sorduğumuzda söylemesi lazım. Onun altındaki arkadaşlar ne güzel sebebini yazmışlar. Güzelce anlaşmışız. Beğenip beğenmeme yaparken size mi sormam gerekiyor. Bu platformun kurucusu musunuz?

Öyle bir beklentim yok bir soru yazdım ergen ergen tartışmaya dönmüş burası sorduğum soruya direkt kısa cevapla yapamazsın demekle olmuyor şurada bir şeyi merak ediyoruz ve soruyoruz neden diye sormuşum arkadaşa cevaplasın diye yazmamış başka tartışmalara bakmışım hepsinin altına hayır. Olmaz. Etmez. Gibi tek kelimelik yorumlar yazmış bir şeye olumsuz bakıyorsan platformda nedenini sorduğumuzda söylemesi lazım. Onun altındaki arkadaşlar ne güzel sebebini yazmışlar. Güzelce anlaşmışız. Beğenip beğenmeme yaparken size mi sormam gerekiyor. Bu platformun kurucusu musunuz?
Amma da güzel boş yapmışsın. İllaha sebep istiyorsan bir dahaki konuna nedeni de açıklayın yazmayı unutma. Sen yazmadığın sürece bir açıklama yapmak zorunda da değil insanlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı