İnceleme E-Yooso Z11

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam oralarda çok fazla sipariş vardır. Manisa o kadar kargo kalabalığı olan bir şehir değil. Daha doğrusu kalabalık değil.
Gelene kadar 5 camii, belediye, adliye, 2 hastane, gençlik spor bakanlığı ve 2 avm gezdi.

Şuanda kargo şirketine ulaşmış büyük ihtimalle dediğiniz gibi yarın gelcek

Gelene kadar 5 camii, belediye, adliye, 2 hastane, gençlik spor bakanlığı ve 2 avm gezdi.
Hocam vallahi Amazon'dan kargo hareketlerine baktığım zaman Almanya'dan Hollanda'ya, Hollanda'dan Türkiye'ye geçiş yaptığını görünce içten içe kıskançlık krizine girdim. Klavye bile ülke gezdi ben gezemedim diye. İsterse Türkiye'yi dolaşsın hiç sorun değil, kültürlenir en azından.

Bak şimdi aklıma soktun, dertlendirdin. En azından Avrupa gezmiş bir klavyemiz var diye hava atabiliriz.

Hocam kolay gelsin üzerinden nasıl takip ediyorsunuz? Mesaj falan mı geldi? Bana herhangi bir şey gelmedi de daha.
Takip kodu yazıyor orada. Onu giriyorsun sitesine. Canlı takip etmek içinse dağıtıma çıktığı zaman SMS geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…