E7500 sisteme CS:GO için yükseltme

Ben en son baktığımda E5450 90, X5460 150 lira civarlarıydı. Değişmiş, iyi olmuş :).

Ben de böyle sanıyordum. Bir baktım şaşırdım. Hatta yanlış mı bakıyorum diyip tekrar gözlerimi dört açarak baktım ve tekrar şaşırdım. Muhtemelen stok ile alakalı bir fiyat sistemleri var. Hangisi fazla ise ona fiyat indirimi falan yapıyorlar galiba. Yine de emin değilim.

Şu an iyiymiş ama. Yanına soğutucusunu ekledin mi süper olur, hele bir de OC yapabilirsen mükemmel. Ama bir yandan soğutucular da pahalı artık. Ben 2 hafta önce Arsylid'in 3 heatsink 3×90MM fan ve 6 heatpipe olan modelini 15 dolara bulmuştum. Geçen hafta sipariş vereyim dedim baktım onun 2 heatsink 2 fanlısı 30 dolar olmuş, kendisi bitmiş. Mecburen vazgeçtim. Aynı şekil 10 dolara üçlü RGB kasa fanı alacakken onun da ikilisi 23 dolara yükselmiş, onu da bıraktım.

Anakartın max 4GB RAM desteği var bu yüzden anakartını değiştirmeni önereceğim en başta. Yok ben anakartı değiştirmek istemiyorum dersen de yukarıdaki parçalar bilgisayarına uyumlu olacaktır.

Gtx 750 ti alıyorum birde 2 gb ram alıyorum
Bizim burda çıkma hdd var bilgisayarcıda çok yere ihtiyacım yok sadece cs go için açılacak bilgisayar bu 3 aleti alınca açıcak mı uyucak mı birde ?

İşlemci değişimine gerek var mı para sıkıntı değil sadece eğlencesine toplamak istiyorum eski bilgisayarı

İşlemciyi değiştirmene gerek var mı aslında işlemciyi değiştirmeden önce bilgisayarı bir denesen bu parçaları taktıktan sonra daha iyi bilebiliriz. Temiz bir format atarsın öncelikle. Daha sonra driverları kurarsın yeni ekran kartının da dahil olmak üzere. Üzerinde halihazırda bulunan Dual Core Intel Core 2 Duo E7500 2933 MHz işlemcini bir denersin. Eğer ekran kartı %100 de çalışmayıp da işlemcin %100 de çalıştığı halde ekran kartının %100 de çalışmaması gibi bir durum olursa işlemcin darboğaz yapıyordur demektir. Ama çalışırsa onu değiştirmene gerek kalmaz. İlla işlemciyi de değiştireyim diyorsan. 2. el Q9550 ya da X5460 işlemci alabilirsin. Yalnız belirtmem gereken önemli bir nokta daha var bu iki işlemci için de tower bir fan takman çok önem arz eder.

İşlemciyi değiştirmene gerek var mı aslında işlemciyi değiştirmeden önce bilgisayarı bir denesen bu parçaları taktıktan sonra daha iyi bilebiliriz. Temiz bir format atarsın öncelikle. Daha sonra driverları kurarsın yeni ekran kartının da dahil olmak üzere. Üzerinde halihazırda bulunan Dual Core Intel Core 2 Duo E7500 2933 MHz işlemcini bir denersin. Eğer ekran kartı %100 de çalışmayıp da işlemcin %100 de çalıştığı halde ekran kartının %100 de çalışmaması gibi bir durum olursa işlemcin darboğaz yapıyordur demektir. Ama çalışırsa onu değiştirmene gerek kalmaz. İlla işlemciyi de değiştireyim diyorsan. 2. el Q9550 ya da X5460 işlemci alabilirsin. Yalnız belirtmem gereken önemli bir nokta daha var bu iki işlemci için de tower bir fan takman çok önem arz eder.

Alalım parçaları bakalım iş yoğunluğu var haftaya hazırolur yazarım . teşekkürler herkese

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı