E900 Pro (Drop Plus) İncelemesi

Daha gelmedi, 11 şubatta sipariş verdim bugün gümrükten geçti, elime ulaşması muhtemelen 1 hafta daha sürecek.

Postaneye giriş yaptığı gibi postaneye gidip elden teslim alın. Beklemeyin 1 hafta bekledim gelmedi paşalar bir türlü.

Postaneye giriş yaptığı gibi postaneye gidip elden teslim alın. Beklemeyin 1 hafta bekledim gelmedi paşalar bir türlü.
Hocam yaşadığım semtte PTT gayet iyi çalışıyor. Şubeye geldiğinde hemen dağıtıma çıkarıyorlar. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Hocam 196 TL ödediğiniz şeye 46 TL vergi nasıl alabilirler? yüzde hesabıyla bile tutmuyor kendisi. O biraz fazla hocam. Şansınıza küsün size gıcık eleman gelmiş. Ben 315TL'ye aldığım kulaklığa 16.11TL vergi ödedim. İsterseniz itiraz edebilirsiniz vergiye. 5 tl bile olsa daha ucuz çıkacaktır.

Satıcı 10 dolar yazmış gümrükte %50 vergi almış.

Açıkçası ben olsam bende o kadar koyardım.

Adam artık aynı kulaklığın fiyatına o kadar fazla bakmıştır ki artık 10 dolara almayacağını düşünüp basmıştır vergi parasını.

Nedense yüksek vergileri fiyatını düşük yazdıranlar yiyor.

Sormayın hocam fiyatı normal yazdırdım 16.11 TL geldi. Ben gümrük sunumla 69.27 hesaplamıştım bir mutlu oldum. Sizi de incelememe bekliyorum merak ediyordunuz.

Dün gümrükten geçen paket bugün elime ulaştı, bu kadar erken geleceğini tahmin etmiyordum.

Gümrükte paket açılmış ve gümrük memurları paketin üstüne 25$ yazmış. Verginin yüksek çıkması bu yüzden.

Mikrofon açma-kapama tuşu çalışıyor ama sallanıyor ve basma hissiyatı çok kötü. (Tuşa basıyorum basılı olduğu halde kendini aşağıya doğru bırakıyor, tam olarak anlatamadım ama sanki tırnağı kırık gibi) Tuşu 20-30 defa kullansam bozulacak gibi duruyor. Herkeste bu sorun var mı ?

Ses kalitesi fena değil, sesi fazla dışarı veriyor. Mikrofonunu beğendim, kulaklık pedleri çok rahat.

Toplam vergi dahil 238 TL ödedim, parasına değecek bir kulaklık fakat Cooler Master CH321 yakın zamanda 280 civarına satıldı. Bu kulaklığın siparişini vermiş olmasaydım muhtemelen onu tercih ederdim.

@Quanic @Shuichi Tatsuo @Ali Pınar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…