E900 Pro (Drop Plus) İncelemesi

Hocam vergiye itiraz etseydiniz keşke. Biraz adaletsiz olmuş. E900 de böyle bir şikayet duymamıştım kendim. @Ali Pınar hocam daha iyi bilecektir. Kendisi CH321den daha iyi bir sese ve rahatlığa sahip deniyor. Bence değmezdi.

Mikrofon açma kapama tuşunda öyle bir sarkıklık yok bende. Ses kalitesi CH321'den daha iyi bu arada haberiniz olsun.

İsterseniz satıcıya anlaşmazlık açıp durumu belirtin iade isteyin parayı geri verirler siz kullanmaya devam edersiniz.

Veya direk değişimini iste en hızlı yoldan sana gönderirler vergi vs ödemezsin.

İtirazda bulunun yeni kulaklık yollarlar yüksek ihtimal. (mikrofonum degisik geldi itirazda bulundum yenisini aldım)

Çalışıyorsa ben olsam itiraz etmezdim, satıcıyı da düşünmek lazım. Mesela geçenlerde fiyat hatası yüzünden 3.5K'ya 2060'lı laptop alan bir sürü kişi vardı, cogununkini iptal etmişler ancak gönderileceği söylenen de vardı. Mikrofon tuşu olayında da, basit bir olay için sıfır ürün gönderirler ya da ücretsiz değişim yaparlar. Ben olsam zaman kaybetmemek ve satıcıyı zor duruma sokmamak için uğraşmazdım, belki de çok ince dusunuyorumdur aynı olay benim başıma gelse ne yapardım bilmiyorum

Vergi konusunda da, artık o kadar fazla alan oldu ki ürünün gerçek fiyatını öğrenip yüksek vergi kesmiş olabilirler. Sosyalden alıp söyleyenler, söylemeyenler var. Başka forumlardan da bayağı alan var.

CH321'in E900 Pro'dan üstün olduğu alan yok, E900 Pro her türlü daha iyi diye biliyorum ancak CH321 de üzmez.

Vallahi hocam benim incelemeye bakmışsınızdır. Kutu hasarlı diye kısmi geri ödeme istedim. Ne kadar istersiniz diye sordular. Gönlünüzden ne koparsa dedim. 110TL ile anlaştık. 1 haftaya kartıma yatırmış olacaklar. Aliexpressde de işlediler yatırılacak şeklinde. Satıcılar zaten iyi kazanıyor bakmayın siz.

AliExpress satıcıları zor durumda bırakmaz bırakmıyor. Şu vergiler yüksek olmasa ve taksit seçenekleri bulunsa böyle gözüm kapalı alışveriş yapacağım.

Babamla kartı alıp ne çıkarsa karşımıza alacağız ama işte işin saçma yanı vergiler çok yüksek aynı şekilde küçük mal için dünya par kargo istiyorlar.

8₺ değerindeki anahtarlık için 65₺ kargo 16 17₺'de vergi mi ödenir Allah için ya.

Bu tür kulaklık gibi ürünlerde 20 30₺ olsun şimdi yani uygun paraya kendi parasından çok daha kaliteli bir ürün alıp kullanıyoruz.

8₺ olan bir anahtarlık içinse 65₺ kargo 16 17₺'de vergi çıkmaz.

Hocam aynı şeyi satan farklı satıcılara bakın mutlaka ucuz kargolusu oluyor. Ayrıca şu RGB Soundbarları da çok merak ediyorum. Forumdan alan olur mu acaba. şöyle saatli ışıklı olanlar. Monitör önü için falan.

Baktım ama satan 3 mağaza var istediğim ürünü onlar arasında en düşük olan kargo parası 45₺.

Bizimi koparıyorlar anlamadım ki.

İfadeler: ius
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…