Neden sınıf öğretmenliğini seçerdin?Hocam ben YBS bir de saçma olacak ama Sınıf öğretmenliği düşünürdüm
Neden sınıf öğretmenliğini seçerdin?Hocam ben YBS bir de saçma olacak ama Sınıf öğretmenliği düşünürdüm
Hocam biliyorsunuzdur herhalde EYT çıktı bundan dolayı çoğu yaşı 50'den fazla olan öğretmenlerimiz emekli olmaya hazırlanıyor . Emekli olunca da kadro açılacak. Diğer bir mesele 3 yıl sadece emekli olan kişi sayısı kadar atama yapılacağından dolayı bu 3 yıl atama fazla olmayacak. Benim ve birkaç değerli büyüğüm (öğretmenlerim ve kamu görevlisi akrabalarım) Türkiye'nin nüfusunun hızla artmaya devam edeceğinden dolayı işsiz kalma oranının az olmasını düşündüğümüzden dolayı sınıf öğretmenliğini seçerimNeden sınıf öğretmenliğini seçerdin?
Siyasetçi olmak için siyaset ve kamu yönetimi okunması gerektiğini düşünmüyorum. Kaç tane belediye başkanımız, başbakanımız, cumhurbaşkanımız veya bugünkü genel başkanlar siyaset okumuşlar ki? Elbette bilgi ve merak için okunabilir ancak olmazsa olmaz da değildir bence. Lise mezunu birisi bile parti içerisindeki faaliyetleri ile ve edindiği çevre ile iyi bir seviyeye gelebilir belki de milletvekili adayı olarak gösterilebilir.Siyaset okuyun bence. Ben bundan bir kaç hafta önce Antalya Manavgat önceden çekilen aday ile karşılaşmıştım. Baya sohbet etmiştik. Çok da iyi maaş alıyordu.
Hacı Bayram hukuk.@250624 nereyi tercih ettin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.