Elektronik EasySMX X10 vergi hariç 940TL

227412

Kilopat
Merhaba dostlar. Gamepad arayışında olan arkadaşlar için EasySMX X10 vergi ve kargo hariç sunsky-Online satılmakta. Daha önce buradan alışverişim oldu herhangi bir sorun yaşamadım hatta iade de aldım. Dileyenler kontrol edebilirler. Vergi ve kargo dahil olunca ortalama 50$ geliyor.

Resmi web sitesinde EasySMX X10 49.99$

EasySMX Machine Master X10 Game Controller Compatible With PC / IOS / Android / Switch / Steam

Birde indirim kuponları var : WELCOME

Diğer EasySMX ürünlerini incelemek isterseniz : Sunsky-Online EasySMX

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar. Gamepad arayışında olan arkadaşlar için EasySMX X10 vergi ve kargo hariç sunsky-Online satılmakta. Kargo biçimini POST NL seçerseniz faturada istediğiniz tutarı gösterebiliyorsunuz çünkü burası aynı zamanda toptan ürün satan bir yer (bu konu hakkında satış temsilcisi ile konuşmanız en mantıklısı). Daha önce buradan alışverişim oldu herhangi bir sorun yaşamadım hatta iade de aldım. Dileyenler kontrol edebilirler. Vergi ve kargo dahil olunca ortalama 50$ geliyor.

Resmi web sitesinde EasySMX X10 49.99$

EasySMX Machine Master X10 Game Controller Compatible With PC / IOS / Android / Switch / Steam

Bir de indirim kuponları var: WELCOME

FIFA filan açar mı yani fonksiyonları algılamaları nasıl?

Temu'daki X15'in bir gömlek üstü. Biraz daha beklesek X20 de indirime girer mi acaba?

Temu'daki X15'in bir gömlek üstü. Biraz daha beklesek X20 de indirime girer mi acaba?

X20 karaborsa gibi oldu hocam neden bilmiyorum ama resmen hiçbir yerde yok. Aslında Temu'da şu anda var ancak konum Türkiye olduğu için sipariş veremiyoruz vergi dolayısıyla. O yüzden pek sanmıyorum indirime girse bile 1070TL'nin altına düşmez o cihaz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-06 182830.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-06 182830.png
    591,6 KB · Görüntüleme: 368
Merhaba dostlar. Gamepad arayışında olan arkadaşlar için easysmx X10 vergi ve kargo hariç sunsky-Online satılmakta. Kargo biçimini post nl seçerseniz faturada istediğiniz tutarı gösterebiliyorsunuz çünkü burası aynı zamanda toptan ürün satan bir yer (bu konu hakkında satış temsilcisi ile konuşmanız en mantıklısı). daha önce buradan alışverişim oldu herhangi bir sorun yaşamadım hatta iade de aldım. Dileyenler kontrol edebilirler. Vergi ve kargo dahil olunca ortalama 50$ geliyor.

Resmi web sitesinde easysmx X10 49.99$

Bir de indirim kuponları var: welcome

Diğer easysmx ürünlerini incelemek isterseniz: Sunsky-Online EasySMX

Orijinal mi ona göre alacağım.

X20 karaborsa gibi oldu hocam neden bilmiyorum ama resmen hiçbir yerde yok. Aslında Temu'da şu anda var ancak konum Türkiye olduğu için sipariş veremiyoruz vergi dolayısıyla. O yüzden pek sanmıyorum indirime girse bile 1070TL'nin altına düşmez o cihaz.

Bende direk 1 ürün diyor. Bana satmak istemiyorlar herhalde :D

firefox_oSyDg5UUwA.png

Orijinal mi ona göre alacağım.

Hocam dilerseniz konu hakkında satış temsilcisinden bilgi alabilirsiniz. Fake ürün olacağını pek sanmıyorum, daha önce satın aldığım ürün orijinal gelmişti.

Hocam X15 mi daha iyi yoksa X10 mu?

X10 daha iyi hocam, ben Temu'dan iyi bir indirime X15 aldım yoksa kesinlikle X20 yoksa X10 alırdım.

Dosya Ekleri

• IMG_3692.jpeg
    IMG_3692.jpeg
    92,2 KB · Görüntüleme: 341

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı