Elektronik Easysmx X15 vergi dahil 1.223, 57 TL

chitlembik

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RX 560
İşlemci: Ryzen 3 2200g
Anakart: MSİ A320M PRO VH-PLUS
RAM: 8 GB

Dosya Ekleri

• firefox_51c4dodUkZ.png
    firefox_51c4dodUkZ.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 476
Anladığım kadarıyla X20 ile arasındaki farklar jiroskop, değiştirilebilir tetik ayarı ve mekanik butonlar. Tetik ayarı FPS oyunlarında işe yarayan bir özellik, mekanik butonlar da hissiyat olarak çok başarılı. Benim açımdan X20'nin fiyat farkına değer ama bunlara ihtiyacı olmayanlar için güzel seçenek gibi görünüyor.

Xbox 9.nesil ile kıyaslarsak nasıl bu?

Xbox'ta hall effect joystick ve triggerlar yok ve fiyatı daha fazla. Hall effect tuşların ömrünü arttırır ve drift veya ölü bölge sorunları yaşatmaz.

Xbox 9. nesil Starfield Edition çakması görünümde olan bir kontrolcüyü ben şahsen güvenip almazdım.

@indirimcanavari @Dead Internet Theory
Dislike atma sebebiniz nedir?
Yani sizi sorguladığımdan değil de kendi belirttiğimiz fikre bile karışıyorsanız diyebileceğim bir şey yok, ben ürünü almayın demedim "şahsen güvenip almazdım" dedim, ürünün Xbox 9. nesil Starfield Edition görünümünde olduğu aşikâr.

Son düzenleme:
Sizin öneriler hep böyle kötü. Teknoloji nedir bilmeden markaya göre hareket ediyorsunuz.

Xbox 9. nesil Starfield görünümde olan bir kontrolcüye nasıl bir gözle bakmamı bekliyorsunuz?
Ben kötülemedim ürünü, ben "ben şahsen güvenip almazdım" dedim, çarpıtmayın yazdıklarımı lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı