Diğer EasySMX X15 vergisiz 817 TL!

X20 SunSKY'da pazartesi olacak muhtemelen. Farklara buradan bakabilirsiniz.

Ek olarak: Çok fazla kalite farkı var ancak giriş seviyesi bir şey istiyorsanız ve aşırı kullanmayacaksanız X15 yeterli bir cihaz.
Söylediğiniz site güvenilir midir daha önce alışveriş yaptınız mı? Bir de hangi fiyattan gelecektir. Gümrük sınırını geçer mi?

FIFA ve hikaye tarzi oyunlar oynuyorum ttlou veya GoW benzeri.

Cihaz ilkte çok dandik geldi ama GoW'a girince kol bir titriyor off insan unutuyor elinde dandik cihaz olduğunu. Titreşim müthiş. Bu arada aktif olarak DualSense kullanıyorum

Dosya Ekleri

• IMG_20241207_224344.jpg
    IMG_20241207_224344.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 74
Hocam Temu'da 570TL kredim var sizce bu krediyi kullanıp X15 mi alayım yoksa diğer siteden X20 mi? Şimdi alacağım.
Bütçeniz çok yoksa veya kolu sık sık kullanmayacaksan X15 senin için yeterli olur. Temu'da X20 indirime girer mi bir fikrim yok.

Hocam Temu'da 570TL kredim var sizce bu krediyi kullanıp X15 mi alayım yoksa diğer siteden X20 mi? Şimdi alacağım.

Temu devri kapanmadan kredimizi kullanıp X15 alın bence hocam çünkü ileride Temu'dan alışveriş oldukça zor olacak. İyi bir fiyata gelecektir X15.

X20 çok daha iyi bir cihaz ancak kredinizi göz önünde bulundurunca X15 daha cazip geliyor. İhtiyaclarınızı göz önünde bulundurmakta gerekiyor. Çok fazla kullanacak mısınız?

Temu devri kapanmadan kredimizi kullanıp X15 alın bence hocam çünkü ileride Temu'dan alışveriş oldukça zor olacak. İyi bir fiyata gelecektir X15.

X20 çok daha iyi bir cihaz ancak kredinizi göz önünde bulundurunca X15 daha cazip geliyor. İhtiyaclarınızı göz önünde bulundurmakta gerekiyor. Çok fazla kullanacak mısınız?

Hikayeli oyunlar için hem de arada bir FIFA oynuyorum onun için istiyorum şu an XBOX360 kolu var çakma tabii geçen sene almıştım. Krediyle 340TL'ye geliyoe X15.

Hikayeli oyunlar için hem de arada bir FIFA oynuyorum onun için istiyorum şu an XBOX360 kolu var çakma tabii geçen sene almıştım. Krediyle 340TL'ye geliyoe X15.

Sizin için bir süre yeterli olacaktır, bence alabilirsiniz.

X20 iyi bir indirim ile gelirse onu da daha sonra alırsınız. (Temu'ya gelmez muhtemelen)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı