Elektronik Easysmx X20 Controller vergi dahil 1600TL

Ben de X20 için heves ettim ama Temu'yu kaçırdım, Sunsky'a da güvenemedim/uğraşmak istemedim açıkçası. Sunsky alışverişinde başarılı olan oldu mu? Daha önce de birkaç kere alışveriş yaptığım bir arkadaşım toplu olarak X20 ithal ettim dedi, benzer fiyata ondan alacağım artık 1 haftaya. Hatta güncel revize versiyonunu getirmiş, yan kısımları gri renkte olan.

Bende de 2C var ama ergonomi olarak X20 daha başarılı görünüyor. İkinci kol olarak alacağım ama sanırım X20 ana kullandığım olur.

Son düzenleme:
Valla ikinci olarak X20 ben de düşünüyorum da alacak yer yok ben anlamadım güncel falan değil desem son versiyondu sanki. Anlamadım gitti.

İthal eden arkadaşa ulaşabilir miyim? 1 tane de ben almak isterim.

Yarın durumunu sorayım ne zaman ulaşır diye, ona göre bilgilendiririm sizi de. Fiyatı tahminim 2200-2300TL seviyesinde olur.
Unutmazsanız çok sevinirim hocam. Cidden almanın yolu yok şu gamepadi.

Unutmazsanız çok sevinirim hocam. Cidden almanın yolu yok şu gamepadi.
Hocam özel mesaj atılmıyor anladığım kadarıyla, buradan yazayım. 1.5-2 haftaya gelir dendi. Whatsapp üzerinden +90 542 362 23 35 - Emin ile ulaşabilirsiniz. Ya da konumunuz Kadıköy'se ikimize tek kargo yapılabilir, elden teslim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…