Elektronik Easysmx X20 Controller vergi dahil 1600TL

• Konuyu başlatan DMN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 234
  • Görüntüleme 17.195
Ben de X20 için heves ettim ama Temu'yu kaçırdım, Sunsky'a da güvenemedim/uğraşmak istemedim açıkçası. Sunsky alışverişinde başarılı olan oldu mu? Daha önce de birkaç kere alışveriş yaptığım bir arkadaşım toplu olarak X20 ithal ettim dedi, benzer fiyata ondan alacağım artık 1 haftaya. Hatta güncel revize versiyonunu getirmiş, yan kısımları gri renkte olan.

Bir gelişme yok değil mi arkadaşlar, ben de X15 alacaktım ama X20 dururken saçma geldi. Elimde 8BitDo Ultimate 2C var, ikinci kol olarak da 8BitDo almak üzereyim çok memnunum ama değişiklik olsun diyordum. Beklemeli miyim acaba?
Bende de 2C var ama ergonomi olarak X20 daha başarılı görünüyor. İkinci kol olarak alacağım ama sanırım X20 ana kullandığım olur.

Son düzenleme:
Ben de X20 için heves ettim ama Temu'yu kaçırdım, Sunsky'a da güvenemedim/uğraşmak istemedim açıkçası. Sunsky alışverişinde başarılı olan oldu mu? Daha önce birkaç kere alışveriş yaptığım birisi toplu olarak X20 ithal ettim dedi, benzer fiyata ondan alacağım artık 1 haftaya. Hatta güncel revize versiyonunu getirmiş, yan kısımları gri renkte olan.

Bende de 2C var ama ergonomi olarak X20 daha başarılı görünüyor. İkinci kol olarak alacağım ama sanırım X20 ana kullandığım olur.
Valla ikinci olarak X20 ben de düşünüyorum da alacak yer yok ben anlamadım güncel falan değil desem son versiyondu sanki. Anlamadım gitti.

Ben de X20 için heves ettim ama Temu'yu kaçırdım, Sunsky'a da güvenemedim/uğraşmak istemedim açıkçası. Sunsky alışverişinde başarılı olan oldu mu? Daha önce birkaç kere alışveriş yaptığım birisi toplu olarak X20 ithal ettim dedi, benzer fiyata ondan alacağım artık 1 haftaya. Hatta güncel revize versiyonunu getirmiş, yan kısımları gri renkte olan.

İthal eden arkadaşa ulaşabilir miyim? 1 tane de ben almak isterim.

Unutmazsanız çok sevinirim hocam. Cidden almanın yolu yok şu gamepadi.
Hocam özel mesaj atılmıyor anladığım kadarıyla, buradan yazayım. 1.5-2 haftaya gelir dendi. Whatsapp üzerinden +90 542 362 23 35 - Emin ile ulaşabilirsiniz. Ya da konumunuz Kadıköy'se ikimize tek kargo yapılabilir, elden teslim olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı