Elektronik Easysmx X20 Controller vergi dahil 1600TL

• Konuyu başlatan DMN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 234
  • Görüntüleme 17.202
Ben de 1 haftadır falan ürünü kullanıyorum F1, FC24, Dying Light, Ark Survival, Rising Storm 2 gibi oyunlarda test ettim. Arkadaşlarla benzer testleri ben de yaptım ve ben de aynı sonuçları aldım. @CelalShengor hocam açıklamış birçok şeyi zaten. Benim onun üstüne ekleyeceğim pek bir şey yok ama yine de bazı görüşlerimi sizlere aktarayım; Xbox 9. nesil hiçbir şekilde bu kolun yanına bile yaklaşamaz. Biraz alışınca arada dev bir fark olduğu çok net anlaşılıyor. Bu arada Vader 3 Pro ile gerçekten de birebir aynıymış, hem hissiyatı hem kalitesi ile, yani Redditçiler haklıymış. Vader 3 Pro'ya arkadaşım sahip, o sayede uzun uzun o kolu da deneyimledim. Yani bazı yönlerden onun önüne bile geçebilir. Bir ara vakit olursa arkadaşa gidip sizlerin de görmesi için iki kolu kıyaslayacak görsel veya video hazırlamayı düşünüyorum. Ayrıca Vader 4 Pro ile yarışabileceğini söyleyenleri okumuştum. Ama o konuda bir şey diyemeyeceğim Vader 4 Pro'yu sadece bir kez kısa süreliğine deneyebildiğim için... Neyse özetle bahsi geçen hiçbir membran bunun yanına bile yaklaşamaz. Gerçekten iyi iş çıkartmışlar. Hiç mi şikayetin yok diye sorarsanız? Sadece iki şey söyleyebilirim. Birisi tetik titreşimlerinin olmaması, tetikler yerine saplar titriyor, diğeri de jiroskopu sadece Nintendo Switch modunda kullanabiliyoruz ve Nintendo moduna alınca da ne yazık ki MHz kaybı oluyor. O yüzden Xbox modundan devam. Xbox modunda jiroskop kullanabilen varsa bana da anlatsın ben bilmiyorum, çözemedim. Artık uzun süreli kullanımlarda bizi neler bekliyor onu bundan sonra göreceğiz.

Son düzenleme:
Easysmx X20 için mail atmıştım gelen cevap ektedir;

Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz, ancak gümrük politikası nedeniyle Temu platformunda 30 doların altındaki ürünleri satamıyoruz. Ancak iyi haber şu ki, Türkiye'de bir yerel acente ile iş birliği yaptık ve yakında EasySMX X20'yi Türkiye'de yerel olarak satın alabileceksiniz. Takipte kalın!

Saygılarımızla,
EasySMX Destek Ekibi

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-05 145758.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-05 145758.png
    92,7 KB · Görüntüleme: 89
Easysmx X20 için mail atmıştım gelen cevap ektedir;

Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz, ancak gümrük politikası nedeniyle Temu platformunda 30 doların altındaki ürünleri satamıyoruz. Ancak iyi haber şu ki, Türkiye'de bir yerel acente ile iş birliği yaptık ve yakında easysmx X20'yi Türkiye'de yerel olarak satın alabileceksiniz. Takipte kalın!

Saygılarımızla,
Easysmx destek ekibi.

Bakalım yerel firma fiyatları bize kaçtan uygun görecek :)

Satacak firma ürünün resmi satış fiyatı olan 60$+kar+vergi ile daha yüksek fiyatlara satacaktır. Biz 1600'e alma derdindeyiz, ülke içi satışı 2500TL üzeri olacaktır diye tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Satacak firma ürünün resmi satış fiyatı olan 60$+kar+vergi ile daha yüksek fiyatlara satacaktır. Biz 1600'e alma derdindeyiz, ülke içi satışı 2500TL üzeri olacaktır diye tahmin ediyorum.

Artık 1.600TL alamazsınız hocam, ülke içinden de eğer öyle olursa almazsınız.

Bir gelişme yok değil mi arkadaşlar, ben de X15 alacaktım ama X20 dururken saçma geldi. Elimde 8Bitdo Ultimate 2C var, ikinci kol olarak da 8Bitdo almak üzereyim çok memnunum ama değişiklik olsun diyordum. Beklemeli miyim acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı