Elektronik Easysmx X20 Controller vergi dahil 1600TL

• Konuyu başlatan DMN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 234
  • Görüntüleme 17.206
bir önceki sayfada ilk deneyimlerini paylaştım. Ekstra olarak şu an çok beğendim Hades ve Forza'da denedim açıkçası Forza oynamada biraz zorlandım daha önce hiç gamepad kullanmadığım için. Hades'de ise gamepadin arkasında bulunan tuşlar çok işime yaradı arkadaki tuşa dash tuşunu atadım bu sayade saldırı yaparken hızlı refleks verip dash atabildim gerçekten çok işlevsel tuşlar. Malzeme kalitesi hissi g
hayırlı olsun hocam

X20 alıp da beğenmeyen varsa alabilirim harbi güzel gamepad :D.

Hocam easysmx in kendi sitesinden almaya çalışanlar vardı orada 47 dolar bir sorun onlara belki alabilen olmuştur.

Hocam easysmx in kendi sitesinden almaya çalışanlar vardı orada 47 dolar bir sorun onlara belki alabilen olmuştur.
Mail attım adamlara sordum işte fiyatını düşük yazar mısınız diye. Cevap vermediler henüz. 3 gün önce sitelerinden mail attım bakmadılar dün de e mail adresi vermişler oraya direkt mail attım. Online chatleri sözde var her girdiğimde offline yız yazıyor. Belli baya vurdumduymaz bir firma.

Mail attım adamlara sordum işte fiyatını düşük yazar mısınız diye. Cevap vermediler henüz. 3 gün önce sitelerinden mail attım bakmadılar dün de e mail adresi vermişler oraya direkt mail attım. Online chatleri sözde var her girdiğimde offline yız yazıyor. Belli baya vurdumduymaz bir firma.
Yapacak bir şey yok X20 gelmezse 8bitdo 2C alacağız mecbur.

Yapacak bir şey yok X20 gelmezse 8bitdo 2C alacağız mecbur.
Aynen öyle. Mekanik tuşlar çok iyi bir özelliktir ama hayat kurtaran veya değiştiren bir şey olduğunu zannetmiyorum. Zaten alma imkanımız yok ondan 8bitdo ya yöneleceğim bende. Bakalım 1-2 gün daha cevap vermelerini bekleyeceğim.

Aynen öyle. Mekanik tuşlar çok iyi bir özelliktir ama hayat kurtaran veya değiştiren bir şey olduğunu zannetmiyorum. Zaten alma imkanımız yok ondan 8bitdo ya yöneleceğim bende. Bakalım 1-2 gün daha cevap vermelerini bekleyeceğim.
Ben yarın X20 gelirse X20, X15'ler vergisiz 500'e düşerse X15 veya AliExpress'ten 8bitdo 2C alacağım vergi dahil 42 dolara geliyordu en son.

5 oyunda denedim hepsinde takınca direkt çalıştı herhangi bir problem yok ekstra ayarda yapmadım. Zaten çoğu oyun Xbox kollarını uyumlu PC'de X20 de Xbox olarak gözüküyor sıkıntı yok yani.

@DMN hocam gamepad altındaki mavi ışıklı gösterge neyi gösteriyor biliyor musunuz? Şarjı fullediğimde falan değişmiyor hiç. Kitapçıkta channel indicator kanal göstergesi yazıyor. Ne anlama geliyor biliyor musunuz Bluetooth ve kablo modunda denedim ikisinde de değişmedi. Hep baştaki 2 mavi ışık yanıyor.
Şarj göstergesi olması lazım.

Şarj göstergesi olması lazım.

Ddeğilmiş hocam bende şarj sanıp garipsedim çünkü 4 saat şarja bırakıp aldığımda da ilk ikisi yanıyordu detaylı araştırınca input türünü belirttiğini öğrendim X inputtayken (dongle ve kablo) ilk ikisi yanıyor. İnput türü D ye alınınca ikinci ve üçüncü ışıklar yanıyormuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı