Elektronik Easysmx X20 kablosuz kontrolcü 1.671 TL

• Konuyu başlatan Luzz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 10.178
Bu kol güvenilir mi şimdi aldım bir kaç ay sonra sıkıntı çıkartmaz değil mi? Sağlam mal mıdır yani?

Bu kol güvenilir mi şimdi aldım bir kaç ay sonra sıkıntı çıkartmaz değil mi? Sağlam mal mıdır yani?

Garanti değil. Temu'dan aldığınızı varsayarsak çakma bile çıkabilir zira Aliexpress gibi değil bilginiz olsun.

Garanti değil. Temu'dan aldığınızı varsayarsak çakma bile çıkabilir zira AliExpress gibi değil bilginiz olsun.

Satıcı direkt easysmx hocam sorun yaşanacağını düşünmüyorum @A8 9600 @motionless ın white hocamın dediği kollarada ekstra olarak bakabilirsiniz lakin connectgame'den almanızı önermem ürün gelir gelmesine ama sonrasında sorun olursa yardımcı olmyorla bolca şikayet var.

Evet ConnectGame o konuda sıkıntılı ancak Temu'dan alınacak üründe aynı mantıkta olacak herhangi bir muhatap bulunmaz.

En azından hızlı gelir ve daha mantıklı olur diye attım tercih meselesi satıcıya bakmamıştım ama orijinal ürün olduğunu şimdi fark ettim. Tercih sebebi tabii ki ben tercihimi GameSir'den yana kullanırdım.

Evet connectgame o konuda sıkıntılı ancak Temu'dan alınacak üründe aynı mantıkta olacak herhangi bir muhatap bulunmaz.

En azından hızlı gelir ve daha mantıklı olur diye attım tercih meselesi satıcıya bakmamıştım ama orijinal ürün olduğunu şimdi fark ettim. Tercih sebebi tabii ki ben tercihimi GameSir'den yana kullanırdım.

Tabii orası öyle yurt dışı herhangi bir ürünün zaten garantisi olmuyor.

Hocalarım aranızda ürünü alıp kullanan oldu mu bende almayı düşünüyorumda.

Stok gelir mi ki şu an yok görünüyor?

Edit: Hiç tarihe bakmamışım bu eski gönderiymiş. Altta görünce yazayım dedim. Tekrar stoklara girmiş bugün ama kaçırdım.

Bende kaçırdım hocam ödeme için kartı girdim onaylaya bastım hata verdi stok bitti diye şanssızlık.
Aklınızda bulunsun stok gelmezse fantech shooter III ürününe bakın yakın zaman indirimde gelebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı