EBay'dan 4070 Ti Super alınır mı?

Fiyatı fena durmuyor güvenilirse ve yakınınız getirebilirsw alın derim güvenebilirllik hakkında birşey bilmiyorum

Anladım. Bir konuda daha danışmak istiyorum ben pc ve ps5 konusunda biraz kararsızım ileride yazılım ve render, grafik bilgimi geliştirmek istiyorum ama ps5 in oyunlarda sunduğu şeyler biraz daha ötede gibi duruyor ps plus optimizasyon vs. steamde fiyatlar böyle olmasa pc alırım bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz

Anladım. Bir konuda daha danışmak istiyorum ben PC ve PS5 konusunda biraz kararsızım ileride yazılım ve render, grafik bilgimi geliştirmek istiyorum ama PS5'in oyunlarda sunduğu şeyler biraz daha ötede gibi duruyor PS Plus optimizasyon vs. Steam'de fiyatlar böyle olmasa PC alırım bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz.

Hocam ayrı konu açabilireiniz. PC daha manrıklı duruyor kanımca.

Anladım. Bir konuda daha danışmak istiyorum ben PC ve PS5 konusunda biraz kararsızım ileride yazılım ve render, grafik bilgimi geliştirmek istiyorum ama PS5'in oyunlarda sunduğu şeyler biraz daha ötede gibi duruyor PS Plus optimizasyon vs. Steam'de fiyatlar böyle olmasa PC alırım bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz.

PC almak senin için daha iyi render yapacağım diyorsun, PS5 oyun fiyatları da malum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı