Eczane çırağı ne kadar almalı?

Eczane sahibiyiz biz eczanede ilk başta para vermiyoruz iş öğretene kadar işi öğrendikden sonra asgeri ücretin 3/2 falan veriyoruz. Belki o kadar değildir emin değilim fahrettin koca bakanım sağ olsun ilaçlara zam yapmadığından neredeyse gelirle gider aynı oluyor. :D

@Altın_Vizörlü_Adam, ailenizin yaptığı da doğru değil. Sizi bu duruma itmişler.

Bu yaşta kendinizi ezdirmeden çalışacağınız iş bulmak zor. Bunu ailenizin bilmesi ve ona göre davranması gerekirdi.

Gerçek manada çıraklık eğitimi almayı düşündünüz mü?

Çıraklık eğitimi derken yani benim hiçbir bilgim olmadan bu işe girdim şu anda reçete girmeyi yeni yeni öğreniyorum inşallah ileride kalfa gibi bir şey olurumda daha yuksek maaş verir.

Eczane sahibiyiz biz eczanede ilk başta para vermiyoruz iş öğretene kadar işi öğrendikden sonra asgeri ücretin 3/2 falan veriyoruz. Belki o kadar değildir emin değilim fahrettin koca bakanım sağ olsun ilaçlara zam yapmadığından neredeyse gelirle gider aynı oluyor. :D

Bir de bizim burası deprem bölgesi ilaçlardan hiç para alınmıyor.

Hocam bir de ben reçete girmeye başlayacağım reçete işini vs. halletikten sonra daha çok para verirler degilmi ben eylül'e kadar buradayım umarım o zamana kadar daha fazla para verirler.

@Altın_Vizörlü_Adam, bulunduğunuz yerde il ya da ilçe belediyelerinin iştirakleri ile ilgili şirketler vardır. Oralara başvurmayı deneyiniz. Belki yaz dönemi için garson, komi, temizlikçi vb. gibi vasıflarda eleman arıyor olabilirler. En azından iş kanuna uygun bir işte çalışmış olursunuz.

O da birşey mi yeni mezun veteriner hekime bakın hekim diyorum ayda 2000 3000 lirayı reva gören emek sömürücülerinim olduğu bir ortamda bence gayet güzel bir para (!)

Çıraklık eğitimi derken yani benim hiçbir bilgim olmadan bu işe girdim şu anda reçete girmeyi yeni yeni öğreniyorum inşallah ileride kalfa gibi bir şey olurumda daha yuksek maaş verir.

Bir de bizim burası deprem bölgesi ilaçlardan hiç para alınmıyor.

Hocam bir de ben reçete girmeye başlayacağım reçete işini vs. halletikten sonra daha çok para verirler degilmi ben eylül'e kadar buradayım umarım o zamana kadar daha fazla para verirler.

Hocam bizde deprem bölgesindeyiz bizde dediğim gibi öğrenene kadar ilk vakitlerde maaş yok gibi 300-400 TL aylık (işi öğrenmek yaklaşık 1 yıl sürüyor ilk 1 yıl biz 300-400 veriyoruz) sonra haftalık 1500 tam iyi öğrenincede asgari ücret.

Hocam biz de deprem bölgesindeyiz. Bizde dediğim gibi öğrenene kadar ilk vakitlerde maaş yok gibi. 300-400 TL aylık (işi öğrenmek yaklaşık 1 yıl sürüyor ilk 1 yıl biz 300-400 veriyoruz) sonra haftalık 1500 tam iyi öğrenince de asgari ücret.

Hocam en fazla eylüle kadar oradayım maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı