Edebiyat hocam beni derste aşağıladı

Sinirlenmen veya hocaya karşı öfkeli olmanı anlıyorum. Düşünme bunları derslerine çalış hayatını yaşa :)

Okulda telefon serbest ve teneffüslerde bakılabiliyor bende arada teneffüslerde bakıyordum hoca beni görmüş birkaç kere ve derste bir anda sevmediği kişileri göstermeye başladı bana telefon bağımlısı dedi ve ben senin ailen olsam seni çocuk esirgemeye verirdim dedi derse elimden geldiğince katılıyorum ödevleri yapıyorum derste uyumuyorum derste falanda bakmadım hiç teneffüslerde bakıyordum sadece ve sabahtan beri sinirim bozuk ben bu adamın dersine diğer derslerden daha çok önem veriyorum ve bana bunu dedi ben hayatım boyunca bu lafı hiçbir insandan duymadım ailem dahil ve buraya yazayım dedim ben bir hata mı yaptım da bana bunu dedi.
Aynı bende sizin gibiyim her teneffüs elime telefonu alıyorum, fakat hocalar sesini bile çıkaramıyor. Sanırım sizin hoca biraz egolu gibi herkesi aşağılayan tipler genellikle egolu olurlar. Salla gitsin ne olacak sınıfta kavga olsa takmıyorum mesela, taksam başıma iş çıkacak ayırım derken vs.

Okulda telefon serbest ve teneffüslerde bakılabiliyor bende arada teneffüslerde bakıyordum hoca beni görmüş birkaç kere ve derste bir anda sevmediği kişileri göstermeye başladı bana telefon bağımlısı dedi ve ben senin ailen olsam seni çocuk esirgemeye verirdim dedi derse elimden geldiğince katılıyorum ödevleri yapıyorum derste uyumuyorum derste falanda bakmadım hiç teneffüslerde bakıyordum sadece ve sabahtan beri sinirim bozuk ben bu adamın dersine diğer derslerden daha çok önem veriyorum ve bana bunu dedi ben hayatım boyunca bu lafı hiçbir insandan duymadım ailem dahil ve buraya yazayım dedim ben bir hata mı yaptım da bana bunu dedi.

He de ya da derslerde hocaya laf sokmaya çalış sonrada he hocam siz daha iyisini bilirsiniz de biz yapıyorduk hem eğlenceli hem dersi kaynatıyorduk.

Öyle dediği anda insan yaşadığı şeyi yaşatmak istermiş hocam deyip sınıftan havalı bir biçimde çıksaydınız keşke (!)

Bu nasıl bir öğretmendir böyle, bir öğretmen sınıfın içinde sevmediği öğrencilerini gösterip aşağılar mı? 🤔 Öğretmen adaylarını göreve koymadan önce kesinlikle okul öncesi eğitim verilmeli, yoksa böyle öğrenci psikolojisini düşünmeyen insanlar "öğretmen" olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı