Edge (90.0) vs Chrome (90.0) vs Firefox (89.0)

Genel olarak, Firefox hepsinde daha güvenli demeye çalışıyorum, anlamadın mı?
Bana göre öncelik Bellek ve CPU ya zaten yeteri kadar güvenlik var edge ve chrome'da zaten baya ram im ve işlemcim düşük, ben bellek tüketen ama çok güvenli bir tarayıcıyı ne yapayım.
 
edge..PNG

Edge Koyu Mod
chromee.PNG
Chrome Koyu Mod
firefox.PNG

Firefox Açık Mod
firefox2.PNG

Firefox temalı Hali
Ben Firefox un açığı bence fena değil ama eklentili hali hoş oluyor. Edge zaten açığıda güzel koyusuda Google'ın ki edge'den birazcık kötü açıkçası
 
Gizlilik istiyorsan Firefox. Hız, düşük kaynak tüketimi istiyorsan Edge. Diğeri gerçekten gereksiz.


Bu arada aralarında en iyi gelişimi sürdüren Edge diyebilirim. Sonra Firefox geliyor. Chrome geliştirme tarafında Edge ve Firefox'a göre biraz hantal kaldı. Sadelik kafasını salması gerekiyor. Edge geri bildirim sistemini en iyi kullanan tarayıcı. Şu ivmeyi bozmazsa Windows tarafında Chrome'u tahtından edebilir. Diğer tarayıcıların da Edge gibi geri bildirim sistemini iyileştirmelerini ve kullanıcıyı ciddiye aldıklarını gösteren raporları sunmalarını isterim.


Forum sayfalarında geri bildirim raporlarını sunup, planladıkları ve tartışılan özellikleri belirtiyorlar.
 
Son düzenleme:
Gizlilik istiyorsan Firefox. Hız, düşük kaynak tüketimi istiyorsan Edge. Diğeri gerçekten gereksiz.


Bu arada aralarında en iyi gelişimi sürdüren Edge diyebilirim. Sonra Firefox geliyor. Chrome geliştirme tarafında aşırı bir yavaş ilerliyor. Sadelik kafasını biraz salması gerekiyor. Edge geri bildirim sistemini en iyi kullanan tarayıcı. Şu ivmeyi bozmazsa Windows tarafında Chrome'u tahtından edebilir. Diğer tarayıcıların da Edge gibi geri bildirim sistemini iyileştirmelerini ve kullanıcıyı ciddiye aldıklarını gösteren raporları sunmalarını isterim.


Forum sayfalarında geri bildirim raporlarını sunup, planladıkları ve tartışılan özellikleri belirtiyorlar.
Hızlı Erişim özelliği nasıl ekleniyor edge'de (aslına biliyorumda hızlı bağlantı da bende en son girdiğim siteler fln koyuyo oraya)
ama edge cidden çok güzel bir tarayıcı edge'yi bayağıdır kullanıyorum önceden chrome opera yandex felan kullanıyodum sonra bi edge'yi deneyim dedim o zamandan beri kullanıyorum
 
Son düzenleme:
@Xilared Şimdilik çok kullandığın ve kendi eklediğin siteleri ayarlayabiliyorsun. Brave ya da Chrome gibi sık ziyaret edilenler ve seçtiklerine göre ayırma yok. İkisini birden sunuyor yani.

Screenshot_4.png


Screenshot_7.png


Screenshot_8.png


Ben hızlı erişim olayını pek sevmiyorum. Yeni sekme sayfasını da pek kullanmıyorum. Daha çok yer imleri ile işim oluyor. Bu yüzden Mue adında bir uzantı kullanıyorum. MSN haber sayfasına bağlanmıyor, Edge yeni sekmesine göre düşük kaynak tüketiyor ve bazı özelleştirme seçenekleri sunuyor.

Screenshot_5.png


Screenshot_6.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı