Editim nasıl?

Hocam frag herkesin kendine şekline göre yapılıyor, evet ingilizler bu şarkı ile yapıyor, Türk editörlere baktığın zaman şarkıların basslarına göre yapılıyor.
Diyoruz ki bizde bu "türk editörlerin yaptığı" fraglar demode oldu güzel değil. 1-2 sayfa önceki attığım örneği izlerseniz asıl uğraşılmış ve kaliteli olan editler onlar. Al buraya da bırakayım linkini edit gör. ( Bu adamda türk bu arada )
.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam frag herkesin kendine şekline göre yapılıyor, evet ingilizler bu şarkı ile yapıyor, Türk editörlere baktığın zaman şarkıların basslarına göre yapılıyor.
Yahu arkadaşım şarkına herhangi bir şey demedik editine diyoruz zaten,lütfen biraz daha dikkatli oku yanıtımı.

videonun ortasına şarkı sözü eklenmiyor.

Diyoruz ki bizde bu "Türk editörlerin yaptığı" fraglar demode oldu güzel değil. 1-2 sayfa önceki attığım örneği izlerseniz asıl uğraşılmış ve kaliteli olan editler onlar. Al buraya da bırakayım linkini edit gör. ( bu adamda Türk bu arada )

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İşte bu mesela mükemmel olmuş.

Edit demedim fark ettiysen, intro dedim, ayrıca senin şu Minecraft introlarından değil, evet dediğim tarz bu tarz, ingilizler farklı tarz yapıyor, türk editörler de bunu yapan az var, türkler de shakeller basslara göre koyuluyor, şarkı bassına göre, gene de önerileriniz için teşekkür ederim.
Dur senin intro anlayışını atayım :D

Bunu da benim tost makinesiyle 40 dakikada 1080p çıkarmıştım
🤣

Yahu arkadaşım şarkına herhangi bir şey demedik editine diyoruz zaten,lütfen biraz daha dikkatli oku yanıtımı.
Hocam bahsettiğim şarkı değil, şarkıya göre tarz, eğer yorumum üzerine biraz düşünseydiniz anlardınız, ingilizler bu tarz editlere yönelik, türk şarkıcıların henüzü de bu şarkılardan yok, şarkı olmadan edit olur mu?

Hocam biraz duralım ve ciddi ve gerçekçi olalım geçişler iyi ama diğer her şey berbat efektleri Movavi'den kısaltarak yapılması Max 20 30 dk sürer 10 saat abartı bir süre.

Hocam bahsettiğim şarkı değil, şarkıya göre tarz, eğer yorumum üzerine biraz düşünseydiniz anlardınız, ingilizler bu tarz editlere yönelik, türk şarkıcıların henüzü de bu şarkılardan yok, şarkı olmadan edit olur mu?
Hocam şarkınıza bir şey dediğimiz yok,ister yabancı ister türkçe şarkı kullanın.Demek istediğim editinizde base'den adamı vurduktan sonra gelen yazı,bu çok saçma.

Dur senin intro anlayışını atayım :D

Bunu da benim tost makinesiyle 40 dakikada 1080p çıkarmıştım
🤣

Bu da değil hocam, hocam siz gerçekten böyle introlardan mı sanıyorsunuz, intro da 200 geçik effectler var, bu effectlerin, Snow, Rgb, parıltı, ışıl gibi çok fazla effect bulunuyor, sence bunun renderı almak, yarım saat mi?

Hocam biraz duralım ve ciddi ve gerçekçi olalım geçişler iyi ama diğer her şey berbat efektleri Movavi'den kısaltarak yapılması Max 20 30 dk sürer 10 saat abartı bir süre.
Hocam anlatamıyorum galiba, hayatınız da fragmovie içib ayar yaptınız mı? bunları 1 effectten yapmıyoruz, o vuruş effectin de 10 tane effect var, her birin de yapmak zaman alıyor, bunu shake, yazısı, CC'si, renderı, ne kadar zaman alıyor farkında mısınız?

Hocam şarkınıza bir şey dediğimiz yok,ister yabancı ister türkçe şarkı kullanın.Demek istediğim editinizde base'den adamı vurduktan sonra gelen yazı,bu çok saçma.
Hocam evet size gereksiz gelebilir fakat, şarkı da bi anlam taşıyor ''yenilmezler yeniliyor'' dediğimiz de bir yenilgi mevcut ondan koymuştum, gene de teşekkürler.

Hocam azcık daha bakıp, Türk editörlerden izlersseniz hepsinin böyle olucağını görürsünüz, ve ayrıca editi biliyorum, Fragmovie sadece bu tarz altında yapılmış bir şey değil, ayrıca bunlar kendi vuruşlarını kullanıp yapıyor, buna da kısaca YT Editörü deniyor, inşallah açıklayıcı getirmişimdir, frag tarzı sadece vuruşa glow koyup, saydam geçiş koymak mıdır sence?

Hocam Rica ediyorum salsanız be, azcık Türk editör fragmovie tarzına baksanız, ayarların hepsi para ile satılıyor, sen hala 5 Liralık edit sanmaya devam et.

He tanıdım kanka da, sen napıyon burada :D
Can sıkıntısı takılıyorum ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı