Editim nasıl?

Bu da değil hocam, hocam siz gerçekten böyle introlardan mı sanıyorsunuz, intro da 200 geçik effectler var, bu effectlerin, Snow, Rgb, parıltı, ışıl gibi çok fazla effect bulunuyor, sence bunun renderı almak, yarım saat mi?
Kardeşim benim güzel arkadaşım. Attığın videoda intron yok birşeyin yok. Hiçbir intro 10 saat sürmez at bana bir intro 10 saat sürsün bırakıyorum forumu ya. Yaptığın editi benim bilgisayar 1 saatten kısa sürede çıkarıyor zaten. Asıl konumuz bu değil editinin demode olduğu , şuan kimsenin bu tarz editleri sevmediği. Hazır presetleri markerlara atıyorsun oldu bitti. Zamanını almış olabilir , emek harcamış olabilirsin ama bunları kabullenmek zorundasın.

Kardeşim benim güzel arkadaşım. Attığın videoda intron yok birşeyin yok. Hiçbir intro 10 saat sürmez at bana bir intro 10 saat sürsün bırakıyorum forumu ya. Yaptığın editi benim bilgisayar 1 saatten kısa sürede çıkarıyor zaten. Asıl konumuz bu değil editinin demode olduğu , şuan kimsenin bu tarz editleri sevmediği. Hazır presetleri markerlara atıyorsun oldu bitti. Zamanını almış olabilir , emek harcamış olabilirsin ama bunları kabullenmek zorundasın.
Hocam bunları kabulleniyor fakat sence bunları video sonrası almış olamaz mıyım? para ile satın alan oluyor, ve ayrıca sen sanıyorsun sistem de, RTX 3090 var, idare ederi bir sistem var, evet belki başka sistemler de 4-5 saat oynar fakat, bu her sistem için geçerli değil.

Kusura bakmayın gayet basit ve kötü olmuş hazır efektleri pıt pıt koymuş getirmişsiniz burada 10 saatlik bir emek yok, insanlara nasıl olmuş diye sorup kötü yorum yapanlara bilmiyorsunuz anlamıyorsunuz gibi çıkışlar yapmanızın da anlamı yok.

Bu da değil hocam, hocam siz gerçekten böyle introlardan mı sanıyorsunuz, intro da 200 geçik effectler var, bu effectlerin, Snow, Rgb, parıltı, ışıl gibi çok fazla effect bulunuyor, sence bunun renderı almak, yarım saat mi?

Hocam anlatamıyorum galiba, hayatınız da fragmovie içib ayar yaptınız mı? bunları 1 effectten yapmıyoruz, o vuruş effectin de 10 tane effect var, her birin de yapmak zaman alıyor, bunu shake, yazısı, CC'si, renderı, ne kadar zaman alıyor farkında mısınız?

Hocam evet size gereksiz gelebilir fakat, şarkı da bi anlam taşıyor ''yenilmezler yeniliyor'' dediğimiz de bir yenilgi mevcut ondan koymuştum, gene de teşekkürler.
Koymasaydınız daha iyi olurdu dediğim gibi efektleri azaltın ve yazı yazmayın.

Hocam anlatamıyorum galiba, hayatınız da fragmovie içib ayar yaptınız mı? Bunları 1 effectten yapmıyoruz, o vuruş effectin de 10 tane effect var, her birin de yapmak zaman alıyor, bunu shake, yazısı, CC'si, renderı, ne kadar zaman alıyor farkında mısınız?

Yazıyı yazmak en fazla 2 dakikanı alır, shake internetten hazırları var + video edit progamlarının bazılarında var. Renderi sen yapmıyorsun progam yapıyor? Bizim laf attığımız konu 10 saat diye abartman.

Kime satıyorsunuz bende satayım. Kimse almaz bunları.
Hocam sence türkiye de tek bu editi yapan ben miyim, satın alan oluyor.

Yazıyı yazmak en fazla 2 dakikanı alır, shake internetten hazırları var + video edit progamlarının bazılarında var. Renderi sen yapmıyorsun progam yapıyor? Bizim laf attığımız konu 10 saat diye abartman.
Hocam sence shakeler, vuruşlar hazır mı kendim yapıyorum, ben yapıyorum renderı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı