Hank J Wimbleton
Hectopat
Eleştirme hakkım var eleştiririm. Kötü yorum duymaya katlanamıyorsan konu açma.Hocam dediğim gibi fragmoive hakkında bilginiz yoksa, eleştiriniz kendinize kalsın.
Eleştirme hakkım var eleştiririm. Kötü yorum duymaya katlanamıyorsan konu açma.Hocam dediğim gibi fragmoive hakkında bilginiz yoksa, eleştiriniz kendinize kalsın.
Eşetiremezsin dediğimi hatırlamıyorum, ve bu konu hakkında bilgin yoksa dedim, konu hakkında bilgin yoksa fikrin de olmasın, teşekkürler.Eleştirme hakkım var eleştiririm. Kötü yorum duymaya katlanamıyorsan konu açma.
Fikrim seni ilgilendirmez, iyi yorum alamadığın için bu kadar sinirlenmen trajikomik.Eşetiremezsin dediğimi hatırlamıyorum, ve bu konu hakkında bilgin yoksa dedim, konu hakkında bilgin yoksa fikrin de olmasın, teşekkürler.
Hocam siz iyi misiniz? kafanızdan senaryo kurmayı bırakmanız gerek ve sinirlenmedim, herkesin kendi fikri saygı duyuyorum fakat, ve dediğim gibi fikrinizi de kendinize saklamanız hoşuma gitti, bu yönden size teşekkür ediyorum.Fikrim seni ilgilendirmez, iyi yorum alamadığın için bu kadar sinirlenmen trajikomik.
Teşekkürler hocam, bir daha ki editim de fikirlerinize uyucağım.Hocam 10 üzerinden değerlendirirsem 5/10 derim.
Efektlerde potansiyel var ama tam olarak yedirememişsin. Daha iyisini yapabilirsiniz bence ve video bir tık daha uzun olabilirdi.
İyi sosyaller, ilk önce önemli bir şey yazıyorum, eleştiri yapmadan burayı herkes okusun, edit fragmovie tarzıdır, editten anlamayan veya fragmovie tarzı bilmeyen kişiler boş yorum yapmasın rica ediyorum! (örnek; effect çok olmuş, effect azalt gibi yorumları kendinize saklayın), şimdiden teşekkürler.
www.instagram.com
Teşekkür ediyorum, ve hocam yorumunuz örnek davranış olarak buluyorum, yorumunuzu ve saygınızı takdir ediyorum, ve bir kez daha teşekkür ediyorum.Emeğinize sağlık ama maalesef, pek beğenmedim.
Teşekkür ediyorum, ve hocam yorumunuz örnek davranış olarak buluyorum, yorumunuzu ve saygınızı takdir ediyorum, ve bir kez daha teşekkür ediyorum.
Hocam yanlış anlamayın fakat kimseye hakaret etmedim, ya da argo kelime etmedim, sadece sizin gibi ''mallesef beğenmedim eline sağlık'' demek yerine, 5 TL'lik edit gibi olmuş, effectten kör oldum vb. gibi yorum atıyorlar, saygı çerçevesi içersin de yorum yapsalar bir şey demeyeceğim.Bende seni azminden ve hakkında pek de olumlu bir görüş bildirmeme rağmen hakaret etmek yerine ders aldığın için, takdir ediyorum.
Hocam teşekkürler, fakat vuruşlar benim değil, bir dahakine kaliteli vuruş arayacağım.Edit güzel ama vuruşlar bence çok basit ve bu da ister istemez videonun kalitesini düşürüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.