Effexor nasıl bırakılır?

Effexor 150 mg kullanıyorum. Doktor önerisi ile, ama 2 gün icmedim ve berbat yan etkiler yaşadım yoksunluktan dolayı (Bulantı, baş dönmesi vb.). Bu yüzden bu ilacı daha fazla kullanmak istemiyorum. Deneyimleyen varsa yardımcı olabilir mi? (Doktorumla zaten konuşacağım.)

Depresyon nedeniyle mi yazdı psikiyatr?
Bende kullandım o ilacı depresyondaysan sürekli stresli ve çabuk sinirleniyorsan kullanmakta fayda var ilk bir hafta kötü yapar sonra alışırsın maalesef Türkiye'de çoğu kişi kullanıyor.

Depresyon nedeniyle mi yazdı psikiyatr?
Bende kullandım o ilacı depresyondaysan sürekli stresli ve çabuk sinirleniyorsan kullanmakta fayda var ilk bir hafta kötü yapar sonra alışırsın maalesef Türkiye'de çoğu kişi kullanıyor.
1 seneye yakın oldu ama 1 gün kullanmayinca cok kotu yan etkiler yaşadıgım icin birakmak istedim.

1 seneye yakın oldu ama 1 gün kullanmayinca cok kotu yan etkiler yaşadıgım icin birakmak istedim.

Effexor gibi ilaçlar kafaya göre kullanılmaz doktor kontrolünde kullanılmalı ve yine doktor kontrolünde bırakılmalı doktoruna danış dozu düşürebilir ya da artık o ilaç değiştirme zamanı gelmiştir.

ben 2.5 senedir kullanıyorum 75 mg ile başladım şuan 225 mg kullanıyorum düzenli içiyorum her sabah iyi geliyor ama libido katili bu ilaç

Effexor gibi ilaçlar kafaya göre kullanılmaz doktor kontrolünde kullanılmalı ve yine doktor kontrolünde bırakılmalı doktoruna danış dozu düşürebilir ya da artık o ilaç değiştirme zamanı gelmiştir.

ben 2.5 senedir kullanıyorum 75 mg ile başladım şuan 225 mg kullanıyorum düzenli içiyorum her sabah iyi geliyor ama libido katili bu ilaç
Tabii ki doktordan habersiz baslamadim, habersiz de birakmam hocam. Benim libidoma bir etkisi olmadi. Ama boyle yan etkileri olmasi beni biraz urkuttu buyuzden birakma niyetindeyim, umarim olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı