Türkiye'de yaşıyor oluşun dünyanın koyduğu özel ismi değiştirmen gerektiği anlamına gelmiyor. Ayrıca Amazon, Newegg gibi yerlerden de alışveriş yapabilirsiniz.
Böyle bir konunun açılması her açıdan faydalı, akılda sırf fiyatı yüzünden almadığımız bir ürünün bizi cezbettirip aldırması gayet doğal bir şey. Sizin kastettiğiniz sistem elbise ürünlerinde geçerli, kimse hiç giymeyeceği elbiseleri poşetlerce dolduruyor o kadar. Fiyat bindirmelerini kastetmiyorum.
İyi kovalamalar herkese. 2TB Harddisk bakıyorum, en iyi F/P ürünü, Toshiba (DT01ACA200). Gözünüze ilişen daha iyi F/P ürünü olursa etiketleyip atarsanız sevinirim.
Türkiye'de herkes aynı dine inanmıyor. Müslüman olsa bile sırf özel isimden dolayı dinlerine bir zarar gelmeyeceğini anlayabilen kesim var. Haklı olmak gibi bir derdim yok çünkü dediğim şeyler zaten doğru. Hangi işlemci daha iyidir diye tartışmıyoruz. Black Friday ise Black Friday denir. Ben bu güne "Patlıcan İndirimleri demek istiyorum" diyebilirsin ama dünyada öyle olmadığı gerçeği değişmiyor.