Efsane Cuma indirim konusu

Böyle bir konunun açılması her açıdan faydalı, akılda sırf fiyatı yüzünden almadığımız bir ürünün bizi cezbettirip aldırması gayet doğal bir şey. Sizin kastettiğiniz sistem elbise ürünlerinde geçerli, kimse hiç giymeyeceği elbiseleri poşetlerce dolduruyor o kadar. Fiyat bindirmelerini kastetmiyorum.

Ne alacağıma karar veremedim. Tekrar tekrar bakıyorum. Param yok :( .

1-2 ay önce 5K'ya dizdiğimiz sistemin 1.3-.1.5 kat güçlüsünü şuan dizebiliyoruz. Sabır insanoğluna bahşedilseydi her şey çok daha iyi olurdu...
Yav hiç sorma başımı taşlara mı vurmalıyım diye düşünüyordum fakat sistem dizebildiğim için şükrediyorum artık.

@Nealarus "erkan" kartı almaya gerek yok, indirebilirsin. 🤪
FB_IMG_1573979677108.jpg

İyi kovalamalar herkese. 2TB Harddisk bakıyorum, en iyi F/P ürünü, Toshiba
(DT01ACA200). Gözünüze ilişen daha iyi F/P ürünü olursa etiketleyip atarsanız sevinirim.

Kimsenin uydurduğu bir şey değil.
Türkiye'de herkes aynı dine inanmıyor. Müslüman olsa bile sırf özel isimden dolayı dinlerine bir zarar gelmeyeceğini anlayabilen kesim var. Haklı olmak gibi bir derdim yok çünkü dediğim şeyler zaten doğru. Hangi işlemci daha iyidir diye tartışmıyoruz. :D Black Friday ise Black Friday denir. Ben bu güne "Patlıcan İndirimleri demek istiyorum" diyebilirsin ama dünyada öyle olmadığı gerçeği değişmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı