Türkiye'ye gelince yine buradaki fiyatıyla aynı olur(vergiler dahil).Türkiye'de yaşıyor oluşun dünyanın koyduğu özel ismi değiştirmen gerektiği anlamına gelmiyor. Ayrıca Amazon, Newegg gibi yerlerden de alışveriş yapabilirsiniz.
Türkiye'ye gelince yine buradaki fiyatıyla aynı olur(vergiler dahil).Türkiye'de yaşıyor oluşun dünyanın koyduğu özel ismi değiştirmen gerektiği anlamına gelmiyor. Ayrıca Amazon, Newegg gibi yerlerden de alışveriş yapabilirsiniz.
Yav hiç sorma başımı taşlara mı vurmalıyım diye düşünüyordum fakat sistem dizebildiğim için şükrediyorum artık.Ne alacağıma karar veremedim. Tekrar tekrar bakıyorum. Param yok.
1-2 ay önce 5K'ya dizdiğimiz sistemin 1.3-.1.5 kat güçlüsünü şuan dizebiliyoruz. Sabır insanoğluna bahşedilseydi her şey çok daha iyi olurdu...
Türkiye'de herkes aynı dine inanmıyor. Müslüman olsa bile sırf özel isimden dolayı dinlerine bir zarar gelmeyeceğini anlayabilen kesim var. Haklı olmak gibi bir derdim yok çünkü dediğim şeyler zaten doğru. Hangi işlemci daha iyidir diye tartışmıyoruz.Kimsenin uydurduğu bir şey değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.