Eğitim sisteminden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye'de sistem diye bir şey yok her şey çok zor. Bir öğrenci iş saati kadar okulda boş ve saçma sapan dersleri zorla görüyor. Hani intihar eden bir öğretmen vardı o adamın dediklerine sonuna kadar hak veriyorum. Ülkede başarılı öğrenci sayısı her sene düşüyor. Ülke olarak en az 10 yıl gerideyiz. Neden bizim hayatlarımızla oynuyorlar bunca okul hayatımızı boşa harcıyoruz saçma sapan bir sistemde. Gerçekten bıktım okuldan da, hayattan da...

Son düzenleyen: Moderatör:
1950'li yillarda bir sistem otursaydi boyle olmazdi. Her sene corap degistirirmis gibi sistem degistiyor bastaki tek hucreli terliksi yaratiklar. Kimsenin gencler icin ne endise duyuyor, ne de olumlu bakiyor. Anne-babalarimiz bile bizden umitsiz. Sistem ezber uzerine ve ben formulleri ezberleyemiyorum diye matematik, fizik gibi derslerden kaliyorum. Sahane ya. Umarim hepsi korona kaparak aci icinde yok olur.

Bence en büyük yanlış bir güne ait ders sayısı. 10 saat ders görüyorum ve fazla verim alamadığımı düşünüyorum. Son 3 ders genellikle kendimde olmuyorum. Fazla konuşmak istemiyorum çünkü Silivri soğuktur.

Son düzenleme:
LGS geldi zorlaştı 10 mühendis çıkacağına 5 çıksın diyor resmen sonra niye beyin göçü var e zaten olan da anca oluyor o da Türkiye’de para yok diyip gidiyor ben olsam bende giderdim her yıl sistem değişiyor bura eğitim kısmı ekonomi, vergi gibi kısımlar var bir misal burda 1 milyonluk araba Amerika da 420.000 civarı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şunu bir izleyin.

Kendini geliştirerek öne çıkarman şart. İsyan etmenin sana bir getirisi olduğunu sanmıyorum🙂 Üniversite bitirip dil bilmeyen adamlar var bu ülkede, apartmandan devşirme üniversiteler olduğu sürece var olmayada devam edecekler.
Vergi gibi kısımlar var bir misal burda 1 milyonluk araba Amerika da 420.000 civarı.
Konuyla alakası yok. 420.000 falan da değil ayrıca 20.000$'a alırsın. Mustang, Camaro vs. lüks bir araçlar değil.

Son düzenleme:
Kendini geliştirerek öne çıkarman şart. İsyan etmenin sana bir getirisi olduğunu sanmıyorum🙂 Üniversite bitirip dil bilmeyen adamlar var bu ülkede, apartmandan devşirme üniversiteler olduğu sürece var olmayada devam edecekler.

Konuyla alakası yok. 420.000 falan da değil ayrıca 20.000$'a alırsın. Mustang, Camaro vs. lüks bir araçlar değil.
Ben Range Rover Velar dan bahsediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı