Şimdi öncelikle yaşadığın durum zor ve tahmin etmesi oldukça güç. Babanın yaptıklarını annenden habersiz aşırı şiddetli veya olağandışı bir şey olmadıkça resmi kuruma söyleme. Tabi iş azıcık bile abartıya kaçarsa hiç durma. Annen ile konuşmayı dene neden ayrılmıyorsun gibisinden. Babanın bu kadar çok şey yapıp inkar etmesi bence psikolojik bir rahatsızlık olabilir. Sizden sakladıkları bir şey olma ihtimali yok mu?
Risk arz etmiyorsa tabii ki.Babanı karşına alıp içini dökmeyi dene.
Güzel kardeşim çok geçmiş olsun diyorum önce.
Durum vahim, öneriler daha da vahim. Sorununa çözüm bulmak amacıyla içini buraya dökmen gayet anlaşılabilir fakat konuya gelen cevaplar giderek daha da saçma bir hal almış. Annenle konuş ikna et, göz önünde olan bir sorunu çözmeye çalışmak bu kadar zor olmamalı. Bu işlerden anlayabilecek bir büyüğünle konuş bu durumu. Öğretmenlerinden birisi olabilir mesela.
Bu konuya yazılan mesajları daha çok okumanı tavsiye etmiyorum zira senin sorununa çözüm niteliğinde değiller. Umuyorum ki en yakın zamanda çözebilirsiniz bu durumu.
Bende aynı durumun yaşanmaması adına uyardım.Dikkat et suça teşvik ediyorsun. Konuyu açan kişi senin yanıtını dikkate alıp babasına bir şey yapsa senin de başın yanar haberin olsun.
Evde hem bize 'az yiyin oruç tutun gibi iğrenç şeyler söyler. Bu arada annem babamla konuşuyor bugün ne olduysa artık. Ben hiçbiri ile konuşmuyorum. Annem sabah 'napayım sizi nasıl büyüteyim diyor. Allah aşkına sanki aç açıkta kalacağız. Anlamıyorum arkadaş.Şimdi öncelikle yaşadığın durum zor ve tahmin etmesi oldukça güç. Babanın yaptıklarını annenden habersiz aşırı şiddetli veya olağandışı bir şey olmadıkça resmi kuruma söyleme. Tabi iş azıcık bile abartıya kaçarsa hiç durma. Annen ile konuşmayı dene neden ayrılmıyorsun gibisinden. Babanın bu kadar çok şey yapıp inkar etmesi bence psikolojik bir rahatsızlık olabilir. Sizden sakladıkları bir şey olma ihtimali yok mu?
Adam anlamıyor hocam yoksa benim konuşmam herkesi memnun eder. Adam yobaz yobaz. Kızına 'git koca bul çocuk yap diyen bir baba. Psikolojisi bozuk. Evi otel gibi kullanıyor.Babanı karşına alıp içini dökmeyi dene.