Egzama şampuanı önerisi

8
Sizin sorununuz nedir tam olarak ? Egzamayı önleyici şampuan önerisi mi ? Yoksa egzamayı yok etmek mi ? Egzama sadece saçda değil tüm vücutta olabiliyor.Tam olarak ne istiyorsunuz ona göre cevap vereyim.
Yok etmekte, önlemekte istiyorum. Aynı anlamlar zaten. Bioxin nasıl bir şampuan?

URL olarak gönderebilir misiniz? Kendim araştırdım ama söylediğiniz şampuan olduğundan emin değilim.
Orijinal sitesinden: Kabuklanma Karşıtı Bakım Şampuanı

Eczanelerde bulabilirsiniz. Ama her eczanede değil. Bayilikle satılıyorlar. Büyükşehirlede yaşıyorsanız rahatlıkla bulabileceğinizden eminim. Sitede kullanımı falan da yazıyor. Bunun bir de bu versiyonu var: Ducray Elution Şampuan 400 ml Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Birinci attığım şampuan 100 mL. Fiyatına göre çok az miktarı ama işlevi büyük. Tedavi amaçlıdır. İkinci attığım 400mL. Bu ise günlük şampuan olarak kullanılıyor. İstenilen sıklıkta kullanılabiliyor. Malum egzama için yapılan şampuanlar saç derisini güzelce hırpaladığı için günlük kullanıma uygun da olmaları gerekiyor. Yani ikincisi oluyor bu.

8
Yok etmekte, önlemekte istiyorum. Aynı anlamlar zaten. Bioxin nasıl bir şampuan?
Bu çok maliyetli bir sağlık sorunu olduğunu düşünüyorum.Geçen günlerde bunun temelinde yatan sorunları anlamak için bir doktoru izledim. Endoskopi ile kalın-ince bağırsak ve mide sorunlarına çok detaylı bakılması gerekiyormuş.Ve alanında çok ünlü doktorların olabilmesi şart gibi.Bağırsakda protein birikmesi , parazit olması gibi sorunlar midede ve bağırsakda yara olması mantar çoğalması gibi çok etken var.Uzun soluklu bir sağlık süreci var.En masrafsız yöntemi nişasta bazlı tüm gıdalardan uzak durmak , acı baharatlardan uzak durmak yediğiniz hiçbir gıdada baharat olmayacak. En tehlikelisi karabiber.Mercimek çorbası nişasta içeriyor mesela.Sarımsakdan uzak durulması gerekiyor.Abur cubur iptal edilmesi gerekiyor.Mesela patatesde nişasta var.Asitli tüm içeceklerden uzak durulması gerekiyor.

Bu çok maliyetli bir sağlık sorunu olduğunu düşünüyorum.Geçen günlerde bunun temelinde yatan sorunları anlamak için bir doktoru izledim. Endoskopi ile kalın-ince bağırsak ve mide sorunlarına çok detaylı bakılması gerekiyormuş.Ve alanında çok ünlü doktorların olabilmesi şart gibi.Bağırsakda protein birikmesi , parazit olması gibi sorunlar midede ve bağırsakda yara olması mantar çoğalması gibi çok etken var.Uzun soluklu bir sağlık süreci var.En masrafsız yöntemi nişasta bazlı tüm gıdalardan uzak durmak , acı baharatlardan uzak durmak yediğiniz hiçbir gıdada baharat olmayacak. En tehlikelisi karabiber.Mercimek çorbası nişasta içeriyor mesela.Sarımsakdan uzak durulması gerekiyor.Abur cubur iptal edilmesi gerekiyor.Mesela patatesde nişasta var.Asitli tüm içeceklerden uzak durulması gerekiyor.
Sanmıyorum. Kirli hava ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Kirli hava saç bölgesinde egzamaya sebebiyet veriyormuş. Memlekete gittiğimde egzamadan kurtuluyorum. İstanbul 'da ise devam.

Endoskopi ile kalın-ince bağırsak ve mide sorunlarına çok detaylı bakılması gerekiyormuş.
Hocam çok doğru ama doktora gittiğimiz zaman egzama/bağırsak ilişkisinin olmayacağından bahsediyor. Tam kafa yedirtmelik. Sorun tamamen bağırsaklarla alakalı halbuki. Gerçekten alanında bayağı uzmanlaşmış birisine gitmek gerekiyor. Ya da kendi işini kendin gör hesabı yediklerimize/içtiklerimize dikkat etmek gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı