Ehliyet almak zor mu?

Yazılı ehliyet sınavı çok kolay, çıkmış soruları oturup çözersen sınava girince de gayet rahat geçersin. Aynı soruları soruyorlar diyebilirim. Onun dışında direksiyon sınavı biraz zorlayabilir. O da senin sürüş yeteneğine ve soğukkanlılığına ve biraz da sınava gelen hocaya bağlı.
Direksiyon derslerindeyken tüm sorunlarını kurs hocana hallettirmeye çalış. Sen kursa para veriyorsun ve dolayısıyla en iyi şekilde yararlanmaya çalış. Ben bazı nedenlerden dolayı kurstan direksiyon dersi alamamıştım ve hiç manuel araç kullanmamıştım, sadece bir iki ders sonrasında manuel araçla direksiyon sınavına girmiştim. Sınavda sanırım 3 kez stop ettirmiştim. :) Normalde direkt olarak kalmam gerekiyordu, ama sürüşümde soğukkanlıydım ve direksiyonum iyiydi, sadece debriyajla aram kötüydü. :) Bir de sınav hocasıyla aramı iyi tutmuştum. Arabada baya muhabbet ettik. :D Sınava başlamadan önce muhakkak sınav hocasıyla iletişim kurmaya çalış. İletişim önemli. :) Bazı hocalar hiç tolerans tanımaz.

Benim sağı ile solunu karıştıran (şaka değil), panik yapınca kalabalığa doğru yön değiştiren kız kardeşime bile ehliyet verdilerse...

İşin kötü olan tarafı ona ehliyet vermeyecekleri konusunda iddiaya girmiştim, laptop almak zorunda kaldım iddiayı kaybedince. 😒

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı