Her şeyi katınca 3200 - 3500 lira falan B sınıfı ehliyet.Parasını ayarlamak derken, kurs ücretleri mi fazla?
Biraz fazlaymış fakat beklediğimden düşük yine.Her şeyi katınca 3200 - 3500 lira falan B sınıfı ehliyet.
Pahalılık göreceli bi kavram.Biraz fazlaymış fakat beklediğimden düşük yine.
Valla hiçbir teorik derse girmeden yazılı sınavdan 2015 senesinde 82 almıştım. Siz yüksek ihtimalle daha iyisini alırsınız. Benim hiçbir bilgim yoktu.Parasını ayarlamak derken, kurs ücretleri mi fazla?
O kadar da biraz değişikmiş.
Yazılıda ne gibi sorular oluyor?
Doğru, bir insan için 3000 Tl çok fazla iken öbürü için 10000 Tl çok az gelebilir. Bizim için ortalama bir değer.Pahalılık göreceli bi kavram.![]()
Evet göreceli bir kavram ancak ben ülke genelinde düşünülünce masrafın bir asgari ücret kadar olması sebebiyle pahalı olduğunun tartışılmaz bir gerçek olduğu düşüncesindeyim.Pahalılık göreceli bi kavram.![]()
Ben de pahalı olduğunu düşünüyorum zaten. Arkadaş pahalı değil yazmış.Evet göreceli bir kavram ancak ben ülke genelinde düşünülünce masrafın bir asgari ücret kadar olması sebebiyle pahalı olduğunun tartışılmaz bir gerçek olduğu düşüncesindeyim.
Bizim için o kadar pahalı değil, belki başkaları için pahalı olabilir.Ben de pahalı olduğunu düşünüyorum zaten. Arkadaş pahalı değil yazmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.