Ehliyet almak

Bende 18 yaşıma girdiğim ilk gün almaya gideceğim. Umarım o zaman bol zamanım olur :)
 
Tamamen durumunuza bağlı. Misal ben 2. öğretim öğrencisiyim. Ehliyeti bu senenin başında aldım. Sabah çalışıyor, akşam okula gidiyor, dönüşte ehliyet kursuna gidiyordum öyle söyleyeyim.
2. öğretimsen nasıl dönüşte kursa gidiyorsun ben sabah çıkıyordum 12-1 gibi evde oluyordum :D
Sizin ders saatleri iyi galiba okulda yakın.
 
2. öğretimsen nasıl dönüşte kursa gidiyorsun ben sabah çıkıyordum 12-1 gibi evde oluyordum :D
Sizin ders saatleri iyi galiba okulda yakın.

Evet, 2. öğretim ama derslerimiz 14.30-15.30'da başlıyor ve günlük 3 saat sürüyor ortalama. 20.00 gibi de kurs başlıyordu 1,5 saat kadar da o sürüyordu. Ayrıca dediğiniz gibi okul eve 20 dakika. :)
 
Okuldaki ders saatlerine göre değişir. Direksiyon derslerini müsait olduğun gün ve zamanlarda alıyorsun zaten. Önceden planlıyorsunuz. Normal dersler de akşam oluyordu benim kursumda. Okuldan sonraya denk gelir muhtemelen. Sıkıntı çekeceğinizi sanmam. Biraz yorulabilirsiniz sadece fakat kısa bir süreç zaten ehliyet alma.
 
Benim arkadaşım A2 ehliyet dersleriyle birlikte üniversiteye devam etmişti. Tabii kendi kararıyla sonradan okulu bıraktı. Ayrıca öğretmenlik okuyan arkadaşım da B sınıfı ehliyet dersleri almıştı. Demek ki devam ediyormuş üniversite ile birlikte. Vakit sıkıntıları senin derslerinin yoğunluğuna bağlı. Bence yaz tatiline yakın zamanda başvurunu yap, okullar açılana kadar almış olursun.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı