Ejder Ateşi Vandal vs Yağmacı Vandal

FatihCh

Hectopat
Katılım
14 Nisan 2020
Mesajlar
165
Herkse selamlar arkadaşlar. Valorant'ta 2 tane skin arasında kaldım. Başlıkta da gördüğünüz gibi Ejder Vandal ile Yağmacı Vandal. Asil Vandal elimde var fakat sıktı artık. 2 kaplamadan da elinde olan bana artısıyla, eksisiyle anlatabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Herkse selamlar arkadaşlar. Valorant'ta 2 tane skin arasında kaldım. Başlıkta da gördüğünüz gibi ejder vandal ile yağmacı vandal. Asil vandal elimde var fakat sıktı artık. 2 kaplamadan da elinde olan bana artısıyla, eksisiyle anlatabilir misiniz?

Hemen açıklayayım. Bana soracak olursan ejder. Ejderin vuruş hissiyatı yağmacıya göre biraz farklı. Bazı arkadaşlar öyle bir şey yok diyebilir. Uzun süre kullandım bütün skinleri kullanmış biri olarak ejderi tavsiye ederim.
 
Elimde yok fakat yerden aldığımda inceledeğim detaylar var. Bana göre Yağmacı Vandal'da sadece mermi değiştirme ön plana çıkıyor ve bana göre yeterince iyi değil ve sade kalmış. Ejder Vandal'a gelirsek geliştirme yapınca çok daha güzel oluyor. Ve bence hiç sade değil. Ben Ejder Vandal öneririm.
 
Ben betada oynadığımdan beri yağmacı vandal hep aklımdaydı oyuna gelince de onu aldım tabii ki zevk meselesi ama bence yağmacı vandal çünkü bana göre ejder vandal gerçekçilikten çok uzak kalıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı