Ekonomi çok iyi yeğenim (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kullanıcıların isimleri aklımda. Hiçbirinin ne yorumu kaale alırım ne de yardımcı olurum artık. İnatla algıda seçicilik yapmaya devam ediyorlar. Bizim derdimiz çalışan insanların emeklerini alamaması. Bahane bulup tembellik yapan insanlar var elbette. Ama inatla tek noktaya odaklanıp algı yapamazsınız.

Desteklerler mi hiç? Millet uzaya çıkarken biz yeni araba üretiyoruz diyenler, şimdi uzay laflarını duyunca önce açlığı çözün diyor. Uzaya çıkan diğer ülkelerde bu sorunlar yokmuş gibi.

Uzaya çıkıp heykel yapacağız demek lazım destek almak için :D

Ben devletin attığı her adımı desteklerim. Ne güzel araba yapalım onu bunu yapalım bunda sorununum yok. Ama uzay ajansları içinde en az bütçeye sahip olan biziz, bunu biliyorsunuzdur umarım.
Ayrıca istihdam, eğitim, ekonomi gibi temel sorunlar çözülmeden, azalmadan, ilerleme bile kaydedilmeden böyle bir girişim yapılması beni tedirgin etti. Edemez mi? Sorgulayamaz mıyım? Sanırım sorgulayamam, haddimi bilmem lazım.

O arabayı tamamen biz üretmiyoruz. Motoru başka yerden kasa başka yerden hadi kasa neyse motor üretmeyi beceremedikten sonra ne işe yarar?

Elbette.
Neden sana taktılar çünkü sen müslümansın
Ve Orta Doğuda Büyük İsraile engel olabilecek tek devletsin de o yüzden.
Alakası yok. ABD, Çin, Rusya ve Kore rahatlıkla İsraili haritadan silebilirler. Biz nasıl engel oluyoruz anlamadım? Müslüman bir ülkeyiz diye mi?

Böyle kişiler oldukça bu ülke düzelmez.

Screenshot_2021-02-13-19-30-03-697_com.google.android.youtube.jpg

Screenshot_2021-02-13-19-30-11-852_com.google.android.youtube.jpg

Screenshot_2021-02-13-19-30-08-676_com.google.android.youtube.jpg

Screenshot_2021-02-13-19-29-58-695_com.google.android.youtube.jpg

Screenshot_2021-02-13-19-29-47-133_com.google.android.youtube.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı