Ekonomi çok iyi yeğenim (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam, bu konuda biraz konuşmak istiyorum.

Bu gördüğünüz RTX 3070'li sisteme ben ve gençler neden 1,599 birime sahip olamıyor?
Eki Görüntüle 878247

Veya neden bu monitörü 180 birime alamıyorum?

Eki Görüntüle 878251

Ekonomiden daha büyük sıkıntılar elbette var -hayvan hakları, adaletsizlik vs.- ama ben "ekonomi iyi" diyenlere aşırı tilt oluyorum. Neden ben 16 yaşımda gelecekteki hayatımı düşünmek zorundayım bu yaşta eğlenip, gezmem gerekiyor ama her gece gelecekte işsiz kalır mıyım? İş bulabilir miyim diye uyuyamıyorum ben gibi bir sürü gençler mevcut ben harbi bu yaşta hayatın getirdiği zorluklardan yoruldum artık ben adaletsizliğin azaldığı, kadınlarımızın katledilmediği, ekonomimizin iyi olduğu bir ülkede yaşamak istiyorum.

Not: Ama kendime hep yağmurlu günlerin ardında hep güneşli günlerde vardır diyorum.

Bize fazla görüyorlar bunları bu ülkede mutlu olman için zengin olman lazım ne yazık ki ve ailen fakirse sende fakir oluyorsun otomatik olarak.

Mesut Çeviğin attığı umutsuzluk hakkındaki videosunda dediklerini yapıyorum fakat içimde bir his var ya bunlara rağmen kötü giderse işlerim diye.
Hayatta deneyimler vardır. Herkes her şeyde her zaman başarılı olamayabilir, bu gayet doğal bir şeydir. Başaramazsan deneyim olur, geleceğini çizmen için olumsuz şıkları bir bir elemene yarar. İnsanoğlu olarak tekrar tekrar denemek ve çalışmaktan başka yolumuz yok, bu dünya maalesef çok acımasız.

Nitelikli olduktan sonra zaten ben sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.

Bu gidişle gelecekte çocuğum olduğunda teknolojiyi 15 yıl geriden takip edecek.

Bu gördüğünüz RTX 3070'li sisteme ben ve gençler neden 1,599 birime sahip olamıyor?
Neden biliyor musun?
Büyüklerinin yanlış insanlara attıkları oylar yüzünden bu memleket için üretim yapan yüzlerce fabrikalar açan parti varken fabrikalar satan bir partiye oy vermeleri yüzünden.
Biz çocuklarımıza öyle bir gelecek bırakalım ki çok daha ucuza bu teknolojiye sahip olsunlar.
Ona göre dürüst insanlara oy verelim.

Neden ben 16 yaşımda gelecekteki hayatımı düşünmek zorundayım bu yaşta eğlenip, gezmem gerekiyor ama her gece gelecekte işsiz kalır mıyım?

Senin yaşında hep eğlendim, gezdim, okuldan kaçıp internet kafelere gittim Ve şu an iş sıkıntısı olmayan bir bölüm de okuyorum.

Artık çok klişe olmuş aptalca ironik söylemler söyleyip (!) yazan başlıklar görünce bu forumlara giresim gelmiyor artık. Anlatmak istediğim nokta konu değil, eleştiri noktası değil.

Selam, bu konuda biraz konuşmak istiyorum.

Eki Görüntüle 878247

Eki Görüntüle 878251

Ekonomiden daha büyük sıkıntılar elbette var -hayvan hakları, adaletsizlik vs.- ama ben "ekonomi iyi" diyenlere aşırı tilt oluyorum. Neden ben 16 yaşımda gelecekteki hayatımı düşünmek zorundayım bu yaşta eğlenip, gezmem gerekiyor ama her gece gelecekte işsiz kalır mıyım? İş bulabilir miyim diye uyuyamıyorum ben gibi bir sürü gençler mevcut ben harbi bu yaşta hayatın getirdiği zorluklardan yoruldum artık ben adaletsizliğin azaldığı, kadınlarımızın katledilmediği, ekonomimizin iyi olduğu bir ülkede yaşamak istiyorum.

Not: Ama kendime hep yağmurlu günlerin ardında hep güneşli günlerde vardır diyorum.

Hükümet çöküyor. Değişmesi lazım. Hükümet yanlısı olanlara hayat beleş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı