Ekonomi ne zaman düzelir?

Ben hiçbir partinin yandaşı veya destekçisi değilim fakat açlıktan ölüyorum diye de kürdistan anlayisini benimseyen insanlara boyun eğmem.
Ama bak arkadaşım adam da diyor ki, şuan ki hükümet de bunları yaptı yani bunlar da temiz değil. Kendilerini öyle gösteriyorlar. Öcalan'ın bizden aldığı şehitlere "kelle" diyor başımızda ki insan.
 
Ama bak arkadaşım adam da diyor ki, şuan ki hükümet de bunları yaptı yani bunlar da temiz değil. Kendilerini öyle gösteriyorlar. Öcalan'ın bizden aldığı şehitlere "kelle" diyor başımızda ki insan.
Peki hocam size göre AKP'ye oy veren insanlar terörist sayılır mı? Bu soru size özel sadece merak ettim yanlış anlamayın.
 
Ama bak arkadaşım adam da diyor ki, şu anki hükümet de bunları yaptı yani bunlar da temiz değil. Kendilerini öyle gösteriyorlar. Öcalan'ın bizden aldığı şehitlere "kelle" diyor başımızda ki insan.

Şu anki hukumet bunlari yapti evet ve 18 yas altindakiler buna bir şey yapamiyor secim haklari yok cunku ben diyorum ki ekmek 100 TL'de olsa beni rahatlatacak diye teroristi desteklemem. Hakli misiniz haklisiniz basimizdaki insanin onlardan farki yok ama buna bizden onceki kusak yuzunden mâruz kalıyoruz bu yuzden böyle hareketler yapabiliyorlar. Lütfen beni AKP'li veya apocu dusuncesini savunan biri gibi dusunmeyin.
 
Ekmek bizim burda 6TL. Sizin orada iyiymiş :) Ekonominin düzelmesi için yosun tutmuş kafaların tekrar çalışması gerekiyor. Anne babalarınız ve yaşlılarımızı kastediyorum. Cahilliğin dibine vurmuş şekilde hallerinden memnunlar. Gelişime kapalılar. Ve bu cahillikleri çocuklarına da aşılıyorlar. Beyinleri köreltiyorlar. Maaşlara yapılan 2 kuruş zama seviniyorlar ama diğer bin kat geri gelen tüketim zamlarını göremiyorlar.

Siyasal İslam'dan acil uzaklaşılması lazım. Üretime geçilmeli ve her şey Allah'tan beklenmemeli. Dolar Allah yüzünden artıyor diyen bir hükümet var :) İşin acınası tarafı bahsettiğim kesim buna inanıyor. Dini çok tehlikeli bir silah olarak kullanıyorlar. Din ve devlet işleri bir arada yürütülmez. Yürütülürse bugünkü sonuç ortaya çıkar. Lâiklik o yüzden önemli.

İlk başta halk sorgulamayı öğrenmeli. Neden bu kadar vergi ödeyipte bu kadar rezil bir hayat yaşıyorum demeliler. Ama refah nedir bilmedikleri için hayatı sadece yaşam mücadelesi olarak görüyorlar. İnsanlar bilinçlenmeden ekonominin düzelmesi zor. Haklarını istemeyi bilmiyorlar. Koyun gibi sürü halinde öndekini takip ediyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı