Ekonomi ne zaman düzelir?

Hocam bu dediklerinize emin oldun bütün içtenliğim ile katılıyorum bu ülkeye, bu gençliğe AKP'den daha fazla hiç kimse zarar vermedi ve yüksek ihtimal de veremeyecek. Sadece demeye çalıştığım halkın kolayca manipüle edilip CHP'nin bu tutumundan dolayı gene kazanacağıydı siz beni çok ama çok yanlış anladınız.
Anladım ama kızdığım nokta adil davranılmaması. Senin yorumun üzerinden genel göz ardı edilen olayları anlattım. Yoksa AKP veya CHP oy vermenin önemi yok. Senin kararın. Ben de CHP'nin mevcut tutumundan memnun değilim ama AKP'nin yaptıklarının unutulmaması gerekiyor. Veya CHP'de aynı yanlışları yapıyorsa, AKP daha beterlerini yaptı diyebilmeli millet. Şaka gibi geliyor bazen yakın geçmişin unutulması. CHP terörist yanlısı diyebilmek için kendi partilerinin temiz olması gerekiyor önce. Buna kimselerin müsade etmemesi gerekiyor.

Bu arada Diyarbakır olan ilimizin adını haritada Amed olarak değiştirdiği de geldi aklıma AKP'nin :) Bundan ötesi yok.

Bu mesajımda da belirttiğim gibi ben AKP'yi desteklemiyorum sadece şu anki duruma göre halkın gözünden AKP CHP'den daha cazip gözüküyor.
Burda AKP-CHP veya herhangi bir parti meselesi değil. Ülkemiz söz konusu...durum ortada!

Dosya Ekleri

• 253-234237-ekonomi-g.jpg
    253-234237-ekonomi-g.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 63
  • b845429c-36d6-4024-ab7c-0ba45f0f78a3-1-mid.jpg
    b845429c-36d6-4024-ab7c-0ba45f0f78a3-1-mid.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 47
2014 yilinda profesyonel olarak muhendislik hayatima basladim. tecrubesiz olarak girdigim ilk isimde kazandigim paranin alim gucu 2019 a kadar her yil dustu. 2019 ta 5 yillik tecrubeli muhendis olarak 2014 ten daha az para kazaniyordum. Avrupaya tasindim yuksek lisans yaparken sadece hafta sonu iki gun vasifsiz eleman olarak calisarak turkiyede kazandigimdan daha cok kazanip daha rahat bir hayat yasamaya basladim. Tercih sizin gencler... Ama sorunun cevabi olarak, kisisel gorusum turkiyenin en az bir 50 senesini yediler ekonomiden hayir gelmez artik...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı