Asla, elimden gelen her şeyi yapıp buradan gitmeye çalışacağım. Gittiğim yerde de ırkçılık ve ayrımcılık göreceğim, ikinci sınıf olarak görüleceğim ama ne yapalım.
Anladım ama kızdığım nokta adil davranılmaması. Senin yorumun üzerinden genel göz ardı edilen olayları anlattım. Yoksa AKP veya CHP oy vermenin önemi yok. Senin kararın. Ben de CHP'nin mevcut tutumundan memnun değilim ama AKP'nin yaptıklarının unutulmaması gerekiyor. Veya CHP'de aynı yanlışları yapıyorsa, AKP daha beterlerini yaptı diyebilmeli millet. Şaka gibi geliyor bazen yakın geçmişin unutulması. CHP terörist yanlısı diyebilmek için kendi partilerinin temiz olması gerekiyor önce. Buna kimselerin müsade etmemesi gerekiyor.Hocam bu dediklerinize emin oldun bütün içtenliğim ile katılıyorum bu ülkeye, bu gençliğe AKP'den daha fazla hiç kimse zarar vermedi ve yüksek ihtimal de veremeyecek. Sadece demeye çalıştığım halkın kolayca manipüle edilip CHP'nin bu tutumundan dolayı gene kazanacağıydı siz beni çok ama çok yanlış anladınız.
Burda AKP-CHP veya herhangi bir parti meselesi değil. Ülkemiz söz konusu...durum ortada!Bu mesajımda da belirttiğim gibi ben AKP'yi desteklemiyorum sadece şu anki duruma göre halkın gözünden AKP CHP'den daha cazip gözüküyor.
Türkiye Cumhuriyeti'nin en iyi dönemi Prime AKP dönemidir.
Türkiye cumhuriyeti'nin en iyi dönemi Prime AKP dönemidir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.