OyunRuhumda
Picopat
Bildirildi.Öyle bir güldüm oda arkadaşım uyandı şimdi.
Bildirildi.Öyle bir güldüm oda arkadaşım uyandı şimdi.
Technopat'ta yanılmıyorsam 500 Bin küsür üye var. O kadar az mı üye sayısı?Dostum bak şimdi. İnsanların ne şekilde o sistemleri aldığını bilemezsin. Bu forumda ülkenin sadece 1000 kişisini görüyorsun ki forumdaki çoğu kişinin sistemi de seninki gibi APU sistem. İyimser bir rakamla 200 kişinin sistemi şu anki en son çıkan parçaları kullanıyor diye ülkede sorun yok diye mi algılıyorsun? 200 kişiye göre 80 milyondan fazla insanı aynı kefeye koyabiliyorsan ne diyeyim sana?
Tek bir sorum var ayda kaç kilogram et yiyebiliyorsun?
Genelde 2 günde bir tükettiğim et miktarı 250gram.Dostum bak şimdi. İnsanların ne şekilde o sistemleri aldığını bilemezsin. Bu forumda ülkenin sadece 1000 kişisini görüyorsun ki forumdaki çoğu kişinin sistemi de seninki gibi APU sistem. İyimser bir rakamla 200 kişinin sistemi şu anki en son çıkan parçaları kullanıyor diye ülkede sorun yok diye mi algılıyorsun? 200 kişiye göre 80 milyondan fazla insanı aynı kefeye koyabiliyorsan ne diyeyim sana?
Tek bir sorum var ayda kaç kilogram et yiyebiliyorsun?
Bildirildi.
Bildirildi.
Şu anda sadece 293 üye forumda aktif durumda. Günde en fazla bu sayı 1000'e çıkıyor. Aktif olarak hadi diyelim en fazla 5K üye kullanıyor. Hep sorulardan kaçıyorsun fark etmiyor değilim.Technopat'ta yanılmıyorsam 500 Bin küsür üye var. O kadar az mı üye sayısı?![]()
Zaten demek istediğim gerçekten öyle böyle manasında değil. Sadece öyle bir hissiyat veriyor demeye çalıştım bu konuda. Yani ben demiyorum ki sadece buradakilere bakarak mı böyle düşüneceğim? Hayır.Şu anda sadece 293 üye forumda aktif durumda. Günde en fazla bu sayı 1000'e çıkıyor. Aktif olarak hadi diyelim en fazla 5K üye kullanıyor. Hep sorulardan kaçıyorsun fark etmiyor değilim.Konuyu farklı yere çekmek yerine sorulara cevap verirsen; cevabı bulursun zaten.
Şimdiden anlıyorum...@Erdemli Erdem eğer bir şeyler alıyorsan(özellikle kendi kazandığın paradan) dediğimizi daha iyi anlarsın. Bir şeye parasını verebilsen bile o verdiğin miktar sana dokunuyor. Bunu kendi paranı kazandığın zaman daha iyi anlarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.