Ekran kartı fiyatları ne zaman düşer?

Hocam tahmin ama bir şeye göre çıkarım yapmanız lazım yani neyden esinlendiniz? Ne için böyle düşündünüz onu merak ettim.
Buradaki kimse alim değil hocam. Zamanında reddit üzerinde bir yazı okumuştum. Bu yazıya dayandım ve bu yazı resmi birşey değil bir kullanıcının yorumu. Şahsi fikrimide içine katarak böyle bir yorum yaptım. Bu forumda nedendir bilinmez herkes bir tartışma arayışı içinde. Kusura bakmayın fikrimi belirttiğim için belirtmem. Bir kaynağa dayandırsam tahmin demem öyle değil mi? Altına kaynağıda yazarım.

Buradaki kimse alim değil hocam. Zamanında reddit üzerinde bir yazı okumuştum. Bu yazıya dayandım ve bu yazı resmi birşey değil bir kullanıcının yorumu. Şahsi fikrimide içine katarak böyle bir yorum yaptım. Bu forumda nedendir bilinmez herkes bir tartışma arayışı içinde. Kusura bakmayın fikrimi belirttiğim için belirtmem. Bir kaynağa dayandırsam tahmin demem öyle değil mi? Altına kaynağıda yazarım.
Dostum bir şey demedim neden tartışma olarak anladın almadım? Alimlikle ne alakası var bunun? Diyorum ki neden böyle düşündün yani ne etkiledi seni bu düşünceyi oluşturman için. Reddit üzerinde okuduğum bazı yazılara göre bana böyle olacak gibi geliyor diyebilirdiniz. Sanırım sizin fikirlerinizi sormak size göre tartışmaya girmek oluyor 🤣 .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı