Ekran kartı kullanımı düşme sorunu

AhmetUçar333

Hectopat
Ekran kartı kullanımı 100-99, işlemci 50-60'dı. Biraz önce oyuna girdim, işlemci 90-95, ekran kartı 65-70 oldu, neden olabilir?

Aynı oyun birden böyle oldu. Cevaplarsanız sevinirim. Herhangi overclock falan yapmadım.
Oyun donduğunda ekran kartı kullanımı 0'a düşüyor, o program hatası mı acaba?

Daha önce de FPS düşüşü vardı ama bu kadar değildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de aynı sorun gibi %99 kullanımda olan GPU bir anda %0'düşüp oyun 4,5 saniye donuyor.Bu sorun iki hafta önce başladı,oynadıgım oyunlar BF1,PUBG,ETS2,ve diger oyunlar.İlk sayıdıgım oyunlar orjinal HDD ve SSD'ye kayıtlılar.Sistemim imzada ki sistem.Garantiye'mi yollasam?
Aynı sorun bende de oluyordu. Donma anında işlemci frekansını gözlemler misiniz? Eğer işlemci frekansı düşüyorsa ThrottleStop yazılımını kullanın.

Aynı sorun bende de oluyordu. Donma anında işlemci frekansını gözlemler misiniz? Eğer işlemci frekansı düşüyorsa ThrottleStop yazılımını kullanın.
Msı Afterburner kullancam demi?
Frekansa nasıl bakcam.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı